- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jayjay
tag
Szerintem meg ezerszer jobb az Imon, mint bármilyen más távirányító.Ha a szoftver nem is tetszik-van jobb is(XBMC)-de evvel be is tudod kapcsolni a gépet és még pár extra dolog.Ez egy infrával nem fog menni
.A kijelzőre nem tudok reagálni, de amint látom ez sokaknak fontos.Minek is a kijelző?Mit akarsz megjeleníteni rajta?A filmet, amit nézel, vagy az equalizert ahogy mozog.Szerintem teljesen felesleges, de ez csak az én véleményem.Ha jól tudom a Logitech távirányítókkal ki lehet váltani az Imonos cuccokat, ami nekem is jó lenne.TV, UPC , HI-FI, Sz.gép egy távval.
-
csupahatos
csendes tag
Teljesen jogos amit mondasz, de például nálam a hűtőn is van egy kis lcd kijelző; és nem azért mert anélkül sz.rabb lenne, hanem mert jobban néz ki
nMEDIAPC HTPC-6000B szintén egy jó vásárnak tűnik, de ez végképp hiánycikk a hazai piacon. Sőt az EUban sem nagyon találtam. Valaki tudna segíteni, hogy lehetne ilyenhez hozzájutni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest