- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Ed Parker
üzenetére
Te 5ezer Ft-ot fizettél hdmi kábelért,ahelyett hogy megvetted volna a legolcsóbb Hama szutykot?

a HAMA
(rtönkremegy)kábellel nem is a kép/hangminősége a gond (túl azon, hogy digitális jelnél ugye mennyi létjogosultsága van az ilyen fejtegetésnek), hanem beállítod egy pozícióba és ha egy hónap után megmozdítod, akkor kb lehet is kidobni, mert megtörik...
én Monstert vettem 2e Ft-ért, annyiért bőven jó.
hangfalkábelből sem vagyok fetisiszta, 500Ft/m Cordial 2,5mm2 átmérőjű, teljesen jó, úgy érzem nem az én rendszerem az, ami meg tudja mutatni a különbséget egy jó minőségű, tisztességes olcsó hangfalkábel és valami csilliárd Ft-os cucc között -
cekkk
veterán
válasz
Ed Parker
üzenetére
Kácsás kábeleket vettem ami BBéci szerint simán hozza a Audioquest kábelek "minőségét". Egyébként meg eddig ilyen noname legolcsóbb kábelek voltak ahhoz képest semi változás nincs, és nem akarok vitába szálni de ha valami X forint volt és annál többszörösébe kerül akkor kell lenni változásnak nem véletlen az ára, de nincs, lehet mondani, hogy 20 ezres 200 ezres kábelt kellett volna venni, a legolcsóbbhoz képest ennek is kellett volna hozni már valami javulást. Én nem látok, van aki már ennél a kábelnél is látott. Ezzel én magamban le is zárom

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest