- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Neten van, kell az.
regger: tegnap a folyamatos fagyásoknál megint ki tudtam volna b*szni az ablakon, visszasírva a Popcorn A210-et, de aztán kis játszadozás után elég pofásra sikerült megcsinálnom a zenei médiatárat, az picit meglágyította a szívem.
Nem tudom még megmondani, hogy jól tettem-e, hogy váltottam.
-
-
TCr
veterán
Ha az XBMC launcher-ben átkapcsolom a shell mode-ot explorer-ről XMBC-re, attól még futni fog a torrent (uTorrent) a háttérben?
-
TCr
veterán
Adott egy sorozat (Planet Earth).
Planet Earth s01e01.mkv, e02.mkv... stb... így neveztem el.
XBMC be is tette a TV Shows menübe, borítóval, külön thumb-okkal, de ABC sorrendben van, nem a tényleges sorrendben.
Hogyan tudom ezt korrigálni? -
TCr
veterán
Valaki le tudná nekem írni, hogy mit és hogyan állítsak be, hogy a kép ne törjön jópár (Youtube és XBMC egyaránt) videó tartalomnál?
-
TCr
veterán
Az XBMC Youtube kliensében miért nem tudok belépni a YT profilomba?
Azt írja login failed.
Általános hiba, vagy user error?
Próbáltam már a felhasználónevemmel is, meg az email címemmel is. -
TCr
veterán
Tegnap az istenért nem akart összejönni a Planet Earth kicsinosítása.
Az mkv-kat átnevezgettem Planet Earth s01e01, e02 stb-re... és láss csodát... -
TCr
veterán
Aeon Nox-szal össze lehet hozni valami a "Movies" menüponthoz hasonló, kulturált zenegyűjteményt?
Vagy valamelyik másik skin-nel esetleg? -
TCr
veterán
Hang van, az most rendben van.
Amikor rányomok a shutdown-ra, akkor dob egy hibát.
Szerintem lecserélem az Eden-re, amíg ez nem lesz stabil.A 2 cd-s film mizériára van tipped?
Közben lett egy másik is:
Adott egy sorozat, Planet Earth, ebben a mappában vannak külön-külön almappákban a részek (11. rész).
Ezt nekem nem teszi be a movies-ba.
Az "egyéni" filmeket igen, de ezt nem.Egy kis OFF:
A Prometheus referencia minőségű, kép és hang egyaránt, nagyon durva. -
TCr
veterán
Nekem ez a Frodo picit lassabbnak tűnik az Eden-nél, ráadásul csúnya runtime error-ral áll le.
-
TCr
veterán
Telepítem a Win7-et, szurkoljatok.
-
TCr
veterán
Nem tudtam bootolható Win7-es pendrive-ot csinálni (illetve tudtam, csak nem akar bootolni róla), úgyhogy ma újra el kell kérnem havertól a slim dvd írót...
-
TCr
veterán
válasz
gorbep #16596 üzenetére
Hogy a fenébe ne tudná, máskülönben a sample rate tesztnél nem hallanám.
Meg ugyebár a zenéknél sem.drdr: nagyra értékelem azt, hogy segíteni próbáltok, de könyörgöm, ne fussuk már le újra és újra ugyanazokat a köröket.
Hogy a francba ne tudna egy Denon 1908 AV erősítő DD-t és DTS-t dekódolni?
Többször leírtam, hogy tegnapelőtt még hallottam a DD és DTS teszteknél mind az 5 csatornát szólni (sub-om nincs), tegnap meg már nem.Elmondanád kérlek, hogy XBMC-ben hol van ez a 2 beállítás?
Én csak egyiket találtam. -
TCr
veterán
Eszközt töröltem a driverrel együtt, majd restart után telepítettem a legfrissebb R2.70 drivert.
DD és DTS hang változatlanul nincs. Van még valami kritikus beállítási lehetőség ezen az ablakon kívül?
(Most megyek, bekapcsolom a PS3-at és játszok egy kis Far Cry 3-at levezetésképp, mielőtt fogom és kibaszom az egészet a hóra) -
TCr
veterán
Köszi.
A Realtek oldalán az R2.70 driver van, ezt tegnap nekem fel sem akarta telepíteni.
De azért este megpróbálom, amit írtál.Ahol a kimenet formátumát tudom beállítani... 96/24...
Arra a fülre gondolsz, amely alatt a felső boxban a DD, DTS és WMA van (bepipálhatók), az alsó fülön pedig a 44.1, 48... stb. kHz (szintén bepipálhatók), vagy arra a fülre, ahol legördülő menüből kell kiválasztanom a 2 csatornás hangokat? -
TCr
veterán
válasz
#75912448 #16573 üzenetére
A hangja (XBMC) kicsit agresszívebb és mintha kevésbé lenne részletező.
Előbbi filmeknél (DTS demó videót próbáltam) talán jól jön, utóbbi viszont egyértelműen gáz a zenékre nézve.Lehet holnap tolok egy Win7 reinstallt, bár kérdéses, hogy utána meddig lesz jó.
Jelenleg rettenetesen csalódott vagyok. -
TCr
veterán
Realtek driver újratelepítve (letöltve az ASrock oldaláról).
Annyi változott, hogy a hangeszközök között már nem Realtek HD audio-t mutat, hanem Digital Audio (S/PDIF)-et.
A supported formats-nál már a 192 kHz is szól (eddig az nem szólalt meg), viszont a DD és DTS még mindig nem. -
TCr
veterán
Srácok, segítsetek kérlek.
Egyik napról a másikra elment a hang, pontosabb nincs DD és DTS hangom.
A sztereó anyagok megszólalnak, de a többcsatornás nem.
Mi lehet a gond?
A Win7 hangbeállításoknál sem szól, nem csak az XMBC-ben. -
TCr
veterán
ATI VGA beállításaiban van ez a pulldown meg 4:4:4 meg ilyenek.
Többször esett már ezekről szó, de én nem vágom, hogy mit jelentenek.
Mik a jó beállítások erre? -
TCr
veterán
Srácok, a kis ASrock E350M1 lappal miért nem futnak akadásmentesen a Youtube 720p videók?
4 GB RAM, Win7 x64, Google Chrome... -
TCr
veterán
válasz
#75912448 #16466 üzenetére
Vagyok-vagyok.
Nem voltam másnapos, viszont összeszedtem valami szart, tegnap este 38,6 fokos lázzal fetrengtem.Összeraktam a kicsikét, nagyon tetszik.
B*szakodás volt az Ubuntu-val, úgyhogy Win7 ment rá.
Nagyon gyors és a gyári ventijét meg sem hallom.
Úgyhogy egyelőre nem pörgök a nagyobb-lassabb-halkabb venti cserén.Az XBMC videótárat még nem raktam össze, ugyanis egy elb*szott linux telepítés során 400 GB-nyi filmem és zeném törlődött.
Ez a méreg, nem a cián.
Többszáz zenét ezek közül már esélytelen beszereznem, de már beletörődtem. -
TCr
veterán
Megjött a házam, végül ennél maradtam, nagyon jól néz ki élőben.
-
TCr
veterán
válasz
canniball #16390 üzenetére
Végül is igen, az is megoldás, ha az infravevő miatt már úgyis olyat kell vennem, akkor akár arról meg is taníthatom a Harmony-t.
Köszi gyerekek, mégsem mondok le az Ubuntu-ról.Igazából ami a lényeg egy ilyen távoson (ha az XBMC-t nézem) az a start, stop, belepörgetés, enter, vissza, hangsáv váltás, felirat váltás... kifelejtettem valamit esetleg?
-
TCr
veterán
A Logitech Harmony 600-at vajon be lehet valahogy konfigolni normálisan Ubuntu alatt?
-
TCr
veterán
Na srácok, eladtam a Popcorn A210-et (remélem nem bánom meg, kicsit vérzik a szívem), megrendeltem a Brazost egy LC Power 1360 házzal.
Van valakinek ezzel a házzal tapasztalata? Vélemény róla? -
TCr
veterán
Ha így állunk, akkor tudsz esetleg valami elfogadhatóbb megoldást a zajcsökkentésre?
Írták itt, hogy az adott lap gyári hűtője elég hangos tud lenni.
Én viszont csak úgy építek HTPC-t, ha az nem, vagy alig hangosabb, mint a Popcorn lejátszóm (amit ma adok el), amiben csak a 2,5"-os HDD-nek volt némi (teljes csendben!) alig hallható hangja. -
TCr
veterán
"...az fontos, hogy ugyanolyan legyen a két venti."
Ezt hogy érted?
Az ASrock gyári procihűtőjét szeretném mondjuk egy ilyenre cserélni. -
TCr
veterán
Este azon filóztam, hogy ha az ASrock E350M1 lapon a gyári hűtő helyére beteszek egy 12 centis halk ventit, mi lesz akkor, ha azt elkezdem szabályozgatni BIOS-ból?
A BIOS mit szabályoz?
Magát a fordulatszámot, vagy feszültséget?
Mert ugye a gyári venti és a nagyobb 12 centis nem egyforma fordulatúak... -
TCr
veterán
Srácok, ebbe a házba hogyan rakok bele 2,5" HDD-t?
Létezik valami 3,5" ---> 2,5" "szűkítő"? -
TCr
veterán
Használ valaki Brazos + Ubuntu + XBMC kombót?
Könnyű rávenni a vasat, hogy kiadja optikán a DD és DTS 5.1-et? -
TCr
veterán
Srácok, kérlek ajánljatok nekem valami vékony, nem túl drága és ultrahalk 12 centis házventit.
Ilyen házban váltaná ki egy Brazos procihűtőjét, ilyen felfogatással. -
TCr
veterán
válasz
Enszuke #16144 üzenetére
Első körben a kiszemelt lap az ASrock E350M1, rá egy 4 GB-os RAM modult + mellé egy 2,5" HDD-t.
Nincsenek nagy igényeim, 1080p-ig bezárólag rezzenéstelenül vigyen minden filmet, XBMC, Youtube, net, torrent... -
TCr
veterán
Na, most akkor elég, vagy nem?
madgie: pont ilyen házad volt?
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Ez a ház (illetve táp) elég lehet egy ASrock E350M1 + 4 GB RAM kombónak?
Ebben paneltáp lehet?
Vajon kell ehhez külön külső adaptert venni, vagy az is tartozéka a paneltápos házaknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged