Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Korábban az optikai kimenetet használtam én is, nem volt vele gond soha. Én közvetlen a Realtek-től töltöttem le a drivert.
Előtte csináld meg azt, hogy az Eszközkezelőben, a rendszereszközökből megkeresed a fában a realtek-et, majd jobb-klikk és eltávolítás vagy eltávolítás gomb. Lesz egy check box, hogy eltávolítsa-e a drivert, ezt ki kell pipálni, igen!. A rendszer újraindítása után már csak az alap windows drivert fogja feltenni a W7 vagy felkiálltójeles marad.... Ezután jöhet a relatek driver install....
Miután kész az installáció, újraindítás és a hangeszközöknél (vezérlőpult) a tulajdonságoknál lesz olyan beállítás, ahol a kimenet formátumát lehet beállítani... Azt 96kHz, 24bit-re kell. Ezzel visszakapja (valamilyen okból) a dinamikáját a hang. A többi fülön kiemelések meg hasonló "hangjavító" funkciókat ki kell kapcsolni, az az erősítő dolga legyen...
Én ezt Onkyo és Pioneer erősítővel kipróbáltam, használtam... bevált és jól működött... Gyanítom neked sem kell W7 reinstallt csinálnod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest