- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Korábban az optikai kimenetet használtam én is, nem volt vele gond soha. Én közvetlen a Realtek-től töltöttem le a drivert.
Előtte csináld meg azt, hogy az Eszközkezelőben, a rendszereszközökből megkeresed a fában a realtek-et, majd jobb-klikk és eltávolítás vagy eltávolítás gomb. Lesz egy check box, hogy eltávolítsa-e a drivert, ezt ki kell pipálni, igen!. A rendszer újraindítása után már csak az alap windows drivert fogja feltenni a W7 vagy felkiálltójeles marad.... Ezután jöhet a relatek driver install....
Miután kész az installáció, újraindítás és a hangeszközöknél (vezérlőpult) a tulajdonságoknál lesz olyan beállítás, ahol a kimenet formátumát lehet beállítani... Azt 96kHz, 24bit-re kell. Ezzel visszakapja (valamilyen okból) a dinamikáját a hang. A többi fülön kiemelések meg hasonló "hangjavító" funkciókat ki kell kapcsolni, az az erősítő dolga legyen...
Én ezt Onkyo és Pioneer erősítővel kipróbáltam, használtam... bevált és jól működött... Gyanítom neked sem kell W7 reinstallt csinálnod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest