- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
#75912448 #16323 üzenetére
Esetleg nagyobb bordát feltenni, hőcsöveset, mint amilyet az Asus csinált?
Akkor elég lenne egy kisebb ház venti esetleg a bordára tenni egy vékony ventit?Konkrét títusokat nem tudok, de ezen a fórumon is hangzottak már el ilyenek emlékeim szerint, talán egy féléve, éve...
Olvastam olyat, hogy Scythe 40x40-essel próbálkozott valaki, halk volt, de alig fújt levegőt.Itt egy link 80 és 92mm-es ventikre. Ezek általában 25mm-esek, kérdés hogy ez beférne-e...
De van 120mm-es is pl. Sharkoon Silent Eagle 1000 (120mm), ez előző oldalon látszik, hogy 36CFM elég tekintéjes és igen jó helyen is végzett. Gyanítom egy olyan azért elég lenne. Ezen a teszten a 7-8-9 oldalt szemrevételezve, lehetne választani...
Összehasonlítási alapom annyit, -amit fennt is írtam-, hogy a BeQuiet táp 34CFM-es ventije teker maxon. 30CFM szerintem kell az E350-nek is szerintem (persze ez max.)..
Hm. Nos nézem az adatait a Coolink ventinek amit fentebb írtál, ~60m3/h, az átszámítva, olyan 35CFM lesz.
Hát ezek szerint az is jó lehet a hűtésre ha sikerül felszerelni, mindezt olyan 17 dBA zajjal...
Mindesetre itt is pár venti adat:
http://www.modthebox.com/review452_1.shtml
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest