- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MayFlo
csendes tag
Hali!
Az alapötlet egy viszonylag nagy HTPC ház volna ( 2 VGA, ATX lap, 650w-os táp, scythe Mugen 2 proc.hűtő ---> jó szellőzés, stb). Két különböző tervem is van a ház szerkezetét illetően, viszont csak esztétikai hibás rozsdamentes acéllemezt sikerült szereznem (fizetni nem nagyon szeretnék érte). Keresgéltem a neten valami alternatíva vagy megoldás iránt amikor beleütköztem egy videóba ahol softmetal fóliákat illetve 3M Carbon Fiber fóliát és használatukat mutatták be. Ez tetszett mint megoldás, de nem igazán találtam kiskereskedőt, ahol pedig ezek "felragasztásával" foglalkoznak egy vagyont elkérnek a munkáért. Emellett jobb szeretném saját magam megcsinálni. Kérdés:
Hol és mennyiért tudok hozzájutni ilyen fóliákhoz, illetve 3M 94 Primer-hez ?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv R
MayFlo
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged