- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MayFlo
csendes tag
Hali!
Az alapötlet egy viszonylag nagy HTPC ház volna ( 2 VGA, ATX lap, 650w-os táp, scythe Mugen 2 proc.hűtő ---> jó szellőzés, stb). Két különböző tervem is van a ház szerkezetét illetően, viszont csak esztétikai hibás rozsdamentes acéllemezt sikerült szereznem (fizetni nem nagyon szeretnék érte). Keresgéltem a neten valami alternatíva vagy megoldás iránt amikor beleütköztem egy videóba ahol softmetal fóliákat illetve 3M Carbon Fiber fóliát és használatukat mutatták be. Ez tetszett mint megoldás, de nem igazán találtam kiskereskedőt, ahol pedig ezek "felragasztásával" foglalkoznak egy vagyont elkérnek a munkáért. Emellett jobb szeretném saját magam megcsinálni. Kérdés:
Hol és mennyiért tudok hozzájutni ilyen fóliákhoz, illetve 3M 94 Primer-hez ?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv R
MayFlo
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest