Új hozzászólás Aktív témák

• X@b3e

addikt

válasz Enszuke #8333 üzenetére

Nekem CoreAVC nélkül diavetítés van, azért raktam fel még pluszban.

stevve Igen, a 780G-n néznem, és néztem CCP-vel, anno Vistán. Már upgradeltem 7-re, és azóta csak most néztem 1080p-t, mint kiderült, nem jó a beálltás hozzá (720-al nem volt gond). Mivel HTPC, és iMon VFD-vel használom, front end a win7 media centere, ezért nem jó nekem a MP-HC.
    Megnézem, mennyi memet kap az igp. Amúgy legutóbb az ffdshow video configban kellet néhány codecet átállítani a sikerhez, de most ez sem segített.

Osibaa megnézem az ffdshow-t is. Az asztali i7 konfig izomból viszi, azzal nincs gondom, pedig ott is a K-Lite fut. Igaz, ott valóban a MP-HC az alapértelmezett lejátszó.

Bitlisz még nem volt hozzá szerencsém, ha lesz rá idöm, ránézek.

Más, pár hónapja szarakodik az iMon VFD távom is :O Konkrétan rohadt érzéketlen lett. Elemcsere volt, de semmi. A navi gombot ha fel és balra húzom, villog a táv, hogy érzi, de nem türténik semmi. És a gombolat is tövig körmözöm, mire észleli a nyamvadt gép. Másnak volt esetleg ilyen gondja? Arra gondoltam, hogy talán a vevö része nem smakkol, de pontosan nem tudom, hogy mi veszi a jelét, biztos a kijelzöje környékén lehet. Vagy lehet ez sw-s hiba / win probléma is tán, nem tudom ...

Új hozzászólás Aktív témák