- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
milkabrams #10 üzenetére
Nem😉
-
kchris78
veterán
strand fesztivál. fenekek: nagy rész farzsebben simán ott volt a mobil. Mivel kerekek voltak, rá se kell ülni már az egy feszítő erő
. de komolyan: pont azon a ponton van a zseb normál testmozgás lehajolás esetén is simán eldeformalodik egy ilyen telefon. aztán jönnek a mechanikai eredetű hibák, fagyások és hasonlók.
-
Trias861
csendes tag
Eléggé extrém teszteket csinál a faszi.Most csak magamból indulok ki, hogy amint megvettem a 8T hiába nem egy 400.000 telefon vettem rá egy nikon kemény tokot amin látszódnak a nyomok de a telefon ép. Embere válogatja a használatot , a hord módot és azt is ki hogyan vigyáz rá.
-
válasz
Plazmacucci #11 üzenetére
Nem tudom, én életemben nem hordtam telefont farzsebben, sőt, elől se nagyon. Vagy táska van nálam, vagy kézben viszem egy tokban, más szcenáriót nem tesz szükségessé az életem. Mindenesetre, már csak lopásvédelem miatt se tartanék egy kisebb vagyont érő telefont a farzsebemben, de embere válogatja. Nőknél látom ezt gyakran, pedig ott általában van kistáska, és egyéb nyalánkságok.
-
-
klaya86
senior tag
Oké, a csávó extrém tesztnek veti alá a telókat és joggal mondhatja bárki, hogy értelmetlen. De azért mégiscsak kap a user valami felé képet az adott telefon felépítéséről, a konstrukcióról, a felhasznált anyagok minőségéről. Ezen videók alapján azért nagyjából képben lehet az ember. Nekem nem egyszer fordult elő már, hogy pl kanapén, ágyon, mondjuk egy póló, vagy akármi alatt volt a telefonom és ugye mivel nem láttam, ráültem. Ez a oneplus, ha nem is törne ketté, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem hajlana meg, ha véletlenül a 106 kilómmal ráficcennék. Nekem egyáltalán nem kelti egy minőségi cucc benyomását ez a telefon.
-
Anaren91
senior tag
-
mrThomi
addikt
Szerintem ha van rajta egy hard case aligha törne össze még ha rá is ül az ember. Jobb lett volna ha a 9 széria hátlapi stílusát viszik tovább, bár ezzel a dizájnal sincs baj
-
Továbbra se látom értelmét ennek a fajta "tesztnek", de legalább lesz miért ekézni a gyártót... Mondjuk inkább más miatt kellene, de mindegy.
Aki farzsebben hord egy 300 ezres telefont, az annyit is ér.
-
gretzky77
veterán
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
A Nothing Phone elég jól szerepelt Zacknel! De igen Pei a OnePlustól jött el!
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy szereli szét, mint Maki a banánt. Ez igen! Innen származik a Semmi is nem?
-
Tudom,hogy Zack gyötrése nem igazán fedi a valós használat közbeni körülményeket,de ez a fajta könnyed széthullás amit ez a telefon produkált kissé ijesztő.
Ilyen az amikor a dizájn oltárán feláldozzák a strapabírást…
Sokan hordják farzsebben a telóikat,egy figyelmetlen pillanatban simán eltörhet ha ráül a user…
Bizalomgerjesztő,gratula a Oneplus mérnökeinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A OnePlus 10 Pro úgy tört ketté, mint egy ropi, a 10T pedig már rénézésre sem különbözik túl sokban a testvérmodelltől.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest