Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingmozi zsebben
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
válasz
milkabrams #10 üzenetére
Nem😉
-
kchris78
veterán
strand fesztivál. fenekek: nagy rész farzsebben simán ott volt a mobil. Mivel kerekek voltak, rá se kell ülni már az egy feszítő erő
. de komolyan: pont azon a ponton van a zseb normál testmozgás lehajolás esetén is simán eldeformalodik egy ilyen telefon. aztán jönnek a mechanikai eredetű hibák, fagyások és hasonlók.
-
Trias861
csendes tag
Eléggé extrém teszteket csinál a faszi.Most csak magamból indulok ki, hogy amint megvettem a 8T hiába nem egy 400.000 telefon vettem rá egy nikon kemény tokot amin látszódnak a nyomok de a telefon ép. Embere válogatja a használatot , a hord módot és azt is ki hogyan vigyáz rá.
-
válasz
Plazmacucci #11 üzenetére
Nem tudom, én életemben nem hordtam telefont farzsebben, sőt, elől se nagyon. Vagy táska van nálam, vagy kézben viszem egy tokban, más szcenáriót nem tesz szükségessé az életem. Mindenesetre, már csak lopásvédelem miatt se tartanék egy kisebb vagyont érő telefont a farzsebemben, de embere válogatja. Nőknél látom ezt gyakran, pedig ott általában van kistáska, és egyéb nyalánkságok.
-
-
klaya86
senior tag
Oké, a csávó extrém tesztnek veti alá a telókat és joggal mondhatja bárki, hogy értelmetlen. De azért mégiscsak kap a user valami felé képet az adott telefon felépítéséről, a konstrukcióról, a felhasznált anyagok minőségéről. Ezen videók alapján azért nagyjából képben lehet az ember. Nekem nem egyszer fordult elő már, hogy pl kanapén, ágyon, mondjuk egy póló, vagy akármi alatt volt a telefonom és ugye mivel nem láttam, ráültem. Ez a oneplus, ha nem is törne ketté, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem hajlana meg, ha véletlenül a 106 kilómmal ráficcennék. Nekem egyáltalán nem kelti egy minőségi cucc benyomását ez a telefon.
-
Anaren91
senior tag
-
mrThomi
addikt
Szerintem ha van rajta egy hard case aligha törne össze még ha rá is ül az ember. Jobb lett volna ha a 9 széria hátlapi stílusát viszik tovább, bár ezzel a dizájnal sincs baj
-
Továbbra se látom értelmét ennek a fajta "tesztnek", de legalább lesz miért ekézni a gyártót... Mondjuk inkább más miatt kellene, de mindegy.
Aki farzsebben hord egy 300 ezres telefont, az annyit is ér.
-
gretzky77
veterán
válasz
Fritz Teufel #2 üzenetére
A Nothing Phone elég jól szerepelt Zacknel! De igen Pei a OnePlustól jött el!
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy szereli szét, mint Maki a banánt. Ez igen! Innen származik a Semmi is nem?
-
Tudom,hogy Zack gyötrése nem igazán fedi a valós használat közbeni körülményeket,de ez a fajta könnyed széthullás amit ez a telefon produkált kissé ijesztő.
Ilyen az amikor a dizájn oltárán feláldozzák a strapabírást…
Sokan hordják farzsebben a telóikat,egy figyelmetlen pillanatban simán eltörhet ha ráül a user…
Bizalomgerjesztő,gratula a Oneplus mérnökeinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- IPhone 14 128GB gyári független akku 90% 100% hibátlan és gyári
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest