Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
üzenetére
GF 8200-as lap például: Asus M3N78-VM USB3 sajnos nincs rajta, de minden más van. De ha más gyártóhoz vagy hű, akkor minden nagyobb gyártó készített lapot ezzel a chipsettel, jóféle.

i3-asra én nem foglak rábeszélni, az tuti. Az "Intel" és a "multimédia" szavakból sehogyse bírok értelmes mondatot alkotni; de ez én vagyok, majd a többiek megcáfolnak.
Az i3-as TDP-jénél viszont - amellett, amit Enszuke írt - azt is vedd figyelembe, hogy ebben benne van az integrált grafika fogyasztása is.
A másik ami miatt nem foglak rábeszélni, hogy az előző hsz-ben jegyeztem meg, hogy amire ezt a gépet tervezed használni, arra egy kétmagos Atom is elegendő, egy i3-as szerintem felesleges pénzkidobás, inkább vegyél abból a pénzből csendesebb tápot, hűtőt vagy egy távirányítót.Beszerzésben én nemtok segíteni, esetleg a "Milyen asztali gépet vegyek?" topikban érdemes érdeklődnöd, ott van aki beszerzi és össze is szereli akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Flint 2 OFF topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hegesztés topic
- Dead Island 2 beszámoló
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi