- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
#75490304 #8062 üzenetére
GF 8200-as lap például: Asus M3N78-VM USB3 sajnos nincs rajta, de minden más van. De ha más gyártóhoz vagy hű, akkor minden nagyobb gyártó készített lapot ezzel a chipsettel, jóféle.
i3-asra én nem foglak rábeszélni, az tuti. Az "Intel" és a "multimédia" szavakból sehogyse bírok értelmes mondatot alkotni; de ez én vagyok, majd a többiek megcáfolnak.
Az i3-as TDP-jénél viszont - amellett, amit Enszuke írt - azt is vedd figyelembe, hogy ebben benne van az integrált grafika fogyasztása is.
A másik ami miatt nem foglak rábeszélni, hogy az előző hsz-ben jegyeztem meg, hogy amire ezt a gépet tervezed használni, arra egy kétmagos Atom is elegendő, egy i3-as szerintem felesleges pénzkidobás, inkább vegyél abból a pénzből csendesebb tápot, hűtőt vagy egy távirányítót.Beszerzésben én nemtok segíteni, esetleg a "Milyen asztali gépet vegyek?" topikban érdemes érdeklődnöd, ott van aki beszerzi és össze is szereli akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest