Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
gurabli
üzenetére
Mindegyik lap nagyon jó.
Mindegyiknek van friss BIOS-s is, ebben sincs különbség. A firewire csati nem tudom lényeges-e Neked, ebben van eltérés, illetve az EVO lap DDR3-as, a PRO és HTPC pedig DDR2-es memót fogad.A Gigabyte lapra egy másik topikban is elhangzott, hogy nem támogatja alulfesznél a C&Q-t, bár ha alulfesszel jobb, mint a C&Q-val, akkor mind1. De ez csak később derül ki, mit bír a proci, ezért én ezt nem venném.
Az Asus EVO-s lap mellett az szól, hogy AM3-as (DDR3) és a pletykák szerint a köv. generációs AMD procik is belemennek. Ha fontos neked a későbbi fejlesztési lehetőség, akkor ezt érdemes.
A PRO mellett az szól, hogy DDR2 RAM-ot fogad (ami esetleg van neked, vagy olcsóbban lehet beszerezni), így ez árban tud jobb lenni az EVO-nál.
A HTPC-s lap ugye erre van hangolva, ezért is csábítóbb.
Ha hinni lehet az Asusnak, akkor ennek igényesebb az audió részlege is. Ennek van egyébként távirányító nélküli változata is, de az árgép szerint az drágább, érdekes. 
Amit még ezek mellé tudok javasolni, az az Asus M3N78-VM, ezen GeForce 8200 IGP van CUDA-val és hasonló kimenetekkel, DDR2 RAM megy bele. Árban olcsóbb a fenti lapoknál, pedig szerintem ez is van olyan jó, mint azok. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegyiknek van friss BIOS-s is, ebben sincs különbség. A firewire csati nem tudom lényeges-e Neked, ebben van eltérés, illetve az EVO lap DDR3-as, a PRO és HTPC pedig DDR2-es memót fogad.