-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
kovi0001 #7616 üzenetére
Szia!
Lapok közül inkább az Asust választanám a helyedben. Nekem korábbi verziójú Asus lapom volt távirányítóval, amivel teljesen ki/be lehetett kapcsolni a gépet, lehalkítani a ventiket és hasonló okosságokat, gondolom az újabb verzió is tudja ezt. Emellett számos multimédiás szolgáltatással rendelkezik még, erre lett kihegyezve (lásd Asus honlap). Ez szerintem erős fegyvertény a Gigabyte-tal szemben.
Prociban 2 ezer Ft-tal drágábban kapsz olyat, aminek 45W a TDP-je, így kevesebbet fogyaszt, kevésbé melegszik, halkabban hűthető... a helyedben inkább azt venném.
Ház, memória, DVD, merevlemez ízlés kérdése. Amire szerintem érdemes a pénzmagból tartalékolni egy HTPC esetén, az a tápegyég, a proci hűtés és az egyéb hűtők. Ne számíts arra, hogy egy HTPC házba nem rakott a gyártó hangos ventit.
Házakat itt érdemes keresni - ha nem is a legolcsóbb, de egy helyen látod a teljes kínálatot. Hűtést pedig itt érdemes nézni, minőségi cuccokat árulnak és vannak egészen egyedi megoldások is, amire vagy nem is gondolnál, vagy nem tudnád mi alapján keresd a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest