- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- MIUI / HyperOS topik
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGi75
senior tag
válasz
Turbo73 #58968 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs minőségbeli különbség. Azt mondtam, hogy én nem látok, nekem megfelel az mpcvr. Erős túlzást érzek abban, hogy esélytelen legalább nézhető képet kapni mpcvr-el. Kétségtelen, hogy a madvr egy kiválóan paraméterezhető video renderer, ami szuper képminőséget ad, de sztem túl van értékelve, a felhasználók jelentős részének nincs is rá szüksége, csak az van mondva, hogy csak az a jó. Veszik hozzá az izom gépet, izom gpuval, pörgetik a ventiket meg a villanyórát és sokan nem is vennék észre, ha vki átkapcsolná a lejátszót mpcvr-re (esetleg annyiból, hogy halkabb lett a pc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest