- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
SunMount3r #57797 üzenetére
Hát én video renderelt konverziót próbáltam ki és annyira kevés a beállítási lehetőség emiatt beesett kép volt SDR-hez képest, hogy a mavr-el sokkal jobb eredményt értem el. A Madvr nagy előnye, hogy a csúcs nit-et be lehet állítani és szerintem ez egyik legfontosabb dolog. Lehet egy jó TV-nél teljesen mindegy de egy projektornál eléggé fontos a madvr konverzió. Én azért használom mert 4K a projektor és 4K anyaggal akarom etetni. A projektor tudja a HDR-t, de annyira gyenge lefőbb képen a sötét részletekben nem él a kép a részletek elvesznem minden beesett, hogy a konverzióval lényegesen jobb képet tudok csinálni.
Mondom ez a konverzió elég réteg user dolog én elégedett vagyok vele.
Pl nálam most így fut:Illetve én még egy dologgal szívtam a madvr esetében, időközünket olyan volt a kép mintha megdöccenne egy pillanatra. Hiába bika a gép 5800X3d+RTX 4080 ami nincs is kihatja mégis döccenés van. Valami oknál fogva a CPU queue size (16) és GPU queune size (8) illetve a Windowed és exlusive mode-ban a "how many video frames shall be ..." beállítással kellett visszább vennem 2-re. Teljesen érthetetlen számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- One mobilszolgáltatások
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest