Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

válasz SunMount3r #57797 üzenetére

Hát én video renderelt konverziót próbáltam ki és annyira kevés a beállítási lehetőség emiatt beesett kép volt SDR-hez képest, hogy a mavr-el sokkal jobb eredményt értem el. A Madvr nagy előnye, hogy a csúcs nit-et be lehet állítani és szerintem ez egyik legfontosabb dolog. Lehet egy jó TV-nél teljesen mindegy de egy projektornál eléggé fontos a madvr konverzió. Én azért használom mert 4K a projektor és 4K anyaggal akarom etetni. A projektor tudja a HDR-t, de annyira gyenge lefőbb képen a sötét részletekben nem él a kép a részletek elvesznem minden beesett, hogy a konverzióval lényegesen jobb képet tudok csinálni.
    Mondom ez a konverzió elég réteg user dolog én elégedett vagyok vele.
    Pl nálam most így fut:

Illetve én még egy dologgal szívtam a madvr esetében, időközünket olyan volt a kép mintha megdöccenne egy pillanatra. Hiába bika a gép 5800X3d+RTX 4080 ami nincs is kihatja mégis döccenés van. Valami oknál fogva a CPU queue size (16) és GPU queune size (8) illetve a Windowed és exlusive mode-ban a "how many video frames shall be ..." beállítással kellett visszább vennem 2-re. Teljesen érthetetlen számomra.

Új hozzászólás Aktív témák