- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
''Amennyiben ezzel nem értesz egyet, egy önálló, blog-szerű témát javasolnék Neked a Szférában.''
''A további lépéseket a véleményetek alapján fogom megtenni...''
Akkor kezdeném:
1. ''...immár sokadik, passzív gépet/HTPC-t csinál témák...''
Valamilyen szinten tényleg lehet átfedés, de szvsz a kettő nem egyenlő. (Ha valaki passzív gépet akar építeni nem biztos, hogy abból HTPC lesz, illetve HTPC-t sem feltétlen passzív gépből kell/lehet építeni).
2. ''...egy, közös témát kívánok nyitni...''
Szerintem jobb megoldás lenne legalább két részre szedni: HTPC-SW és HTPC-HW. És hogy tovább fokozzam a hangulatot én a SW részt még tovább bontanám: egy nagy általános topikra (itt lehetne megbeszélni melyik progi mit tud, kinek mi a megfelelő) és minden proginak lehetne külön topikja (feltüntetve az általános topikban, hogy ezek hol találhatóak és hogy aki nem általánosat akar kérdezni menjen oda), ahol az azzal kapcsolatos konkrét kérdéseket (hogy tudom ezt-azt beállítani, ez miért ilyen-olyan, stb.) lehetne feltenni.
Mindez szerintem segítené az átláthatóságot és természetesen személyes vélemény, tessék akként kezelni. Köszönöm!
Ui.: Azt viszont nem értem a Hangszigetelés topikot miért ''vetted elő'', az se nem HTPC se nem passzív gép építés...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő