Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz devil-k #51382 üzenetére

Mini-PC használatra jó lenne tudni cserélhető e benne a memória nagyobbra, vagy a 4GB az fix (pl. forrasztott). Az biztos, hogy szét lehet szedni, mert van M2 és 2.5" hely is benne. De pl. az Intel-nek is vannak olyan NUC-jai, ahol a memória nem cserélhető. 4GB meg ma már sajnos "általános használatra" is rövidre szokott futni. 8GB-al simán Oké lenne. Tehát mindenképpen még plusz költség a memória modulok ára (ha egyáltalán).

Közben megtaláltam, sajnos úgy néz ki "forrasztott". Amúgy te 24.hu-n nézegetsz tech review-ket? :D :F Én már tudom is kinek/minek a tollából származott. Azt hiszem ennél többet nem kell elmondani. Mondjuk annyiból korrekt, hogy kb. a termék honlapján is olvasható specifikációkat sorolja fel és kb. ennyi. Ezt "teszt"-nek felfogni még elég meredek lenne. Amúgy is vigyázni kell ezekkel a kínai mini-PC-kkel, volt már rá példa (és itt egy Topic-ban is olvasható) a Vivo mini-PC esetén, hogy pl. a HDMI port beadta a kulcsot és a hűtés megoldása is kérdéses hosszú távú és intenzív használat során.

Új hozzászólás Aktív témák