- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok...kisebb infóval jelentkezem, mely remélem segíti a HTPC vásárlás előtt állókat/ vagy épp elbizonytalanítja
Asrock J4105-ITX tulajok örülhetnek, mivel Libreelec build működik, remélhetőleg tökéletesen..
8.2.5 - 5.4.2_1-et teszteltem, pedirveról futtatva tökéletes..erről bővebben az alábbi topicban írnak.
Hibajeneség nálam is van ha rebootolok vagy épp bekapcsolom a HTPC-t akkor a bootolás után HDMI-nél a jel elveszik, de HDMI váltással megoldódik a probléma.
Nekem HTPC - erősítő - TV van összekötve HDMI-vel, hasonló problémám van ubuntu betöltésekor amivel keresem a hibár.Amit siekrült tesztelnem a 4k-s jellyfish tesztdideókat,h264 és Hevc 10 bit lefutott hibanetesen (skip és drop nem volt)
Amit teszteltem még a Libreelec-el az az alábbi
- Részemről ok, tökéletesen ment =>
John.Wick.Chapter.2.2017.2160p.UHD.BluRay.REMUX.HDR.HEVC.Atmos.Hun-UHDBalek
-Részemről ok, viszont néha picit szétesett a kép miután belepörgettem 3-4 mp-ig => The.Shape.of.Water.2017.2160p.UHD.BluRay.REMUX.DTS-HD.MA.5.1.HEVC.HuN-TRiNiTYÖsszefoglalva amiket teszteltem, 4k szerintem jó lesz ezena lapon (Asrock J5105-ITX), folyasztásban kb 30%-on voltak max a magok, mikor 4k-s filmet néztem.
Hangban Atmos-t sikerütl tesztlenem mert van egy Pioneer-VSX932-es erősítőm + 5.1 de az élmény kurvajó, mikor a John Wick 2-t néztem.Ezenfelül néztem MVC-s remuxot is 1080p-ben de tökéletesen nem ment, erre majd a Kodi 18 lesz a megoldás szeirntem.
Ha jól tudom Libreelec (Linux) alatt HDR még nincs, viszont részemről ez a build, mely eddig tökéletesen fut (,,lekopogom") szerintem már használható.
Váltani én is AMD 2200GE-re vagy i3-8100/8100T-re gondolkodtam, de egyenlőre kivárok...remélhetőleg sikerrel, hogy a HDR is megoldódik.
Windows 10 alatt a rendszer (Kodi + Transmission +Megosztás) rendesen fut, viszont én úgy érzem hogy Hangban és ha picit képben mintha jobban menne a mostani Libreelec Build-en
Sajnos egyenlőre a 4k-s videokat egy Sony 42KDL-W815B-s tévén nézem mely fullHD-s, de a downscaling szerintem elég jól működik Libreelec alatt. (4k => 1080p)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest