Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
válasz
bnorci71
üzenetére
A resume file azóta utána néztem
tartalmazza az aktivitás kezdetét, peerek számát, korrupt byteok számát a letöltési helyet, befejezés idejét, és tényleg még a kapitány életkorát is az adott torrenthez
meg van elvileg benne hash checksum.
Nekem raspberryn az újra ellenőrzés, egy bdnél jó hosszú időt elvett, de mivel éjjel nappal megy így egyszer majd végez
engem nem zavart, nem vagyok feltöltő/ no1 seeder, ez pc-n biztos sokkal hamarabb végig megy. Annyit tudok ajánlani hogy ne neked kelljen csinálni a sok klikket, hogy az összes torrentet hozzáadod még nem indítod el ( a hozzáadása oldalon ez állítható hogy induljon e egyből) majd utána az összes kijelölés és elllrzes. Ezután a rendszer automatikusan az összeset végig ellenőrzi, és holnapra az összes torrented bent lesz ! 
Na jó ez tényleg off topic már

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
tartalmazza az aktivitás kezdetét, peerek számát, korrupt byteok számát a letöltési helyet, befejezés idejét, és tényleg még a kapitány életkorát is az adott torrenthez
engem nem zavart, nem vagyok feltöltő/ no1 seeder, ez pc-n biztos sokkal hamarabb végig megy. Annyit tudok ajánlani hogy ne neked kelljen csinálni a sok klikket, hogy az összes torrentet hozzáadod még nem indítod el ( a hozzáadása oldalon ez állítható hogy induljon e egyből) majd utána az összes kijelölés és elllrzes. Ezután a rendszer automatikusan az összeset végig ellenőrzi, és holnapra az összes torrented bent lesz !