- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
válasz
bnorci71 #48231 üzenetére
A beállításokban vissza lehet állítani. Talán ahhoz hogy ez az opció is látható legyen a visszaállításhoz az alap beállítás megjelenítés módból át kell váltanod haladó beállítás megjelenítésbe.
Remelem tudtam segíteni.
Családtagnak laptopra így állítottam be én is a kodit hogy lehessen kényelmesen váltani a Firefox és e között -
Egy-két
tag
válasz
bnorci71 #48152 üzenetére
A resume file azóta utána néztem
tartalmazza az aktivitás kezdetét, peerek számát, korrupt byteok számát a letöltési helyet, befejezés idejét, és tényleg még a kapitány életkorát is az adott torrenthez
meg van elvileg benne hash checksum.
Nekem raspberryn az újra ellenőrzés, egy bdnél jó hosszú időt elvett, de mivel éjjel nappal megy így egyszer majd végezengem nem zavart, nem vagyok feltöltő/ no1 seeder, ez pc-n biztos sokkal hamarabb végig megy. Annyit tudok ajánlani hogy ne neked kelljen csinálni a sok klikket, hogy az összes torrentet hozzáadod még nem indítod el ( a hozzáadása oldalon ez állítható hogy induljon e egyből) majd utána az összes kijelölés és elllrzes. Ezután a rendszer automatikusan az összeset végig ellenőrzi, és holnapra az összes torrented bent lesz !
Na jó ez tényleg off topic már
-
Egy-két
tag
válasz
bnorci71 #48147 üzenetére
Szia
Első körben is ne haragudj, most visszaolvastam a kérdésedet, és így első körben én még ilyet transmissionnal nem csináltam. Én qbittorrentet használok, mert ott is van mappa figyelési funkció, és mintha azt is észre vettem volna, hogy kicsit gyorsabban tud letölteni. Szóval mea culpa nagypofájú voltam, de most hátha tudok segíteni
ezt találtam a tr-hez remélem segít:
"watch-dir": "\/opt\/var\/transmission\/torrentwatch\/",
"watch-dir-enabled": trueItt a forrás is
https://forum.transmissionbt.com/viewtopic.php?t=7630Na és mivel Te Wint használsz, szerintem a a perre kell oda figyelni ott. Tehát megkeresed az intézőben azt a mappát amit figyelnél és a címsorból másolható az elérési út a megfelelő perjelekkel tehát nem mindegy hogy /\.
A .resume dolog az így elsőre nekem ismeretlen, én mindig beadogattam neki a torrenteket remote guin keresztül és rányomtam egy ellenőrzést, aztaz szépen megcsinálta. Oké nekem nem volt több ötven torrentnél, de ez így 2 perces feladat volt és nem okozott nagy gondolkodást sem. Szerintem Te se cserélj járt utat járatlanra, vagy ha valamilyen oknál fogva megvan az előző rendszerről (újra telepítés előtti vagy mi ) az userdatás mappád, akkor pedig egy laza visszamásolás után ugyanúgy kell mennie mint azelőtt.De hogy tuti ne értselek félre, Te neked megvannak az újra telepítés előttről a resume fileok ?
Mert ha van resume és van torrent file és az elérési utak se módosultak akkor baj nem lehet.
Ha mégis akkor marad a torrentek újból hozzáadása, és ellenőriztetés.Remelem tudtam segíteni, és mégegyszer bocsi hogy leszóltam a problémádat, de én a fentebb tárgyalt módszert csináltam volna.
-
Egy-két
tag
válasz
tibcsi0407 #48144 üzenetére
Ja igen a korrektúra jól el tud húzódni
-
Egy-két
tag
válasz
tibcsi0407 #48142 üzenetére
Na az király, örülök neki
én észre se vettem azt a linket 😞
Amúgy a cikket logout főoldalasra tervezed vagy személyes blog bejegyzésben ?
Tök amatőrként az jutott eszembe, hogyha mindent szépen visz, akkor esetleg azt megnézni hogy megy e hardveres decode, mert ha jól rémlik a kisgép igen bika, tehát akar szoftveressel is elvinné. Ez a feladatkezelőben érhető tetten, avagy a Media Player Classic Hcben a videó beállításoknál is mutatja elvileg. -
Egy-két
tag
Alapvetően én az elemlámpa fórumot ismerem jobban, na ott 20 percen belül lazán jön válasz, ezért is mondtam hogy itt el lett felejtve a kérdésem, és hétvégén meg főleg több ideje van az embernek i guess fórumozgatni mint munkanapokon. Szóval szerintem jogos volt.
Végül elengedtem a hevc támogatást, mert ebben az ár kategóriában ez még a jövő zenéje. De meg kell hogy valljam nem várom az átállás pillanatát, ami anno az mkv h264 HD átállás idején is jó sok probléma volt vele hogy melyik hardver hogyan tudja ezeket szépen dekodolni. -
Egy-két
tag
válasz
tibcsi0407 #48129 üzenetére
Fu engem érdekel az a készülék és várom a cikkedet !!!
Én úgy tudom hogy van egy videó pakk amit a gépek tesztelésénél anno használtak vagy használnak, de ez ilyen teszt videókból összeállított dolog, szóval ha Te kiprobalod a mostanában legelterjedtebb formátumokat és kodekeket akkor mindent jól csináltál.
H264 minden fele bitratajú ultra HD hang és egyéb egyszerre, egy kis hevc h265, 4K meg minden.
Talán egy olyan Google keresés segíthet neked hogy média center test videosegy próbát megér.
Amúgy a fránya mindenit az őshonos fórum tagjainak ennek a topicnak!! Egy tok korrekt kérdést feltettem pár napja és jó magasról sz*rt rá az egész bagázs !! Bezzeg a transmission szerencsétlenkedést lehetett magyarázni, pedig arról van Google + 4milliard tutorial !? Na meg persze józan paraszti ész is.
-
Egy-két
tag
Sziasztok!
Előbb utóbb építeni szeretnék egy nas, otthoni szerverrel egybe épített média center PC-t, alacsony fogyasztással, és lehető legjobb média lejátszási képességekkel ami az ár kategóriában kapható ( olcsóbb mint 30 ezer Ft).
A home szerver fórumban meggyőztek hogy jobban járok egy lapra integrált procis rendszerrel, így lett a választásom fő komponense az Intel Celeron n3050 processzorral szerelt alaplap.
http://m.emag.hu/gigabyte-n3050m-d3p-alaplap-socket-1170-ga-n3050m-d3p/pd/DTFT52BBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=03ffc744f2fc3419c4f8774b06b611fe
Média lejátszására használnám mindenféle formában, tehát mkv full HD, sd tartalom, esetleg néha egy egy hevc kódolt anyag lejátszása.
Jelenleg egy raspberry pi 3am teljesít szolgálatot a fenti feladatokban, kivétel persze a hevc de ezzel együtt tudok élni, szerintetek ez az alaplap és még 4 gb ram megfelelne egy erős kodi hardvernek, ami közben adat másolással is megvan néha terhelve ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest