- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
djnice #47477 üzenetére
Igen, de ha jól emlékszem, ez a gép egy Atom N2800, ami még egy N3150-hez képest is igencsak zötyögősnek mondható (2 MB helyett csak 1 MB L2 cache, dual-channel helyett csak single-channel RAM max. 1066 MHz-cel, nincs AES, nincs SSE4.x...). Akartam már tegnap javasolni, hogy dobjon fel egy gyári csomagos Ubuntu Desktopot, hátha úgy egyszerűbb lesz minden, de amikor visszalapoztam, hogy milyen hardverről van szó, inkább csöndben maradtam, mert nem voltam benne biztos, hogy segítek.
(#47476) bnorci71
Azért csak megkísérelnék egy Ubuntu Desktopot. Aztán ha azon elindul a Kodi, mégha döcögve is, legalább tudod, hogy az Ubi szervert kell másképp telepítened, vagy a szerverre másképp kell a Kodinak megágyaznod. Egy próbát megérhet, nem?Tavaly nyárig egy Core Duo T2050-nel dolgoztam Ubuntu Desktop 14.04 LTS-en, nem volt egyszerű, de VLC-vel a filmlejátszás nem különösebben okozott gondot. Persze azok bőven nem voltak BD release-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest