Hirdetés
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
dave118 #46349 üzenetére
Hát pedig ilyen problémák kiküszöbölésére a PC a legalkalmasabb, talán. Az egyik legnagyobb előnye a HTPC-nek a MP-ekkel szemben.
De persze értem a problémád, én csak a saját preferenciámat tudom vázolni. Próbáltam régen én is DLNA és eszközökbe épített MP-vel is, de egyik sem volt igazán jó megoldás (számomra).
A nagy távolságra amúgy léteznek megoldások (pl egy-egy adaptert HDMI-n csatlakoztatsz a két eszközre, a köztes távot pedig egy "tetszőleges" - nem végtelen - hosszúságú patch kábelellel hidalod át).6.1 esetén az extra csatornád egy "hátsó center".
(#46352) dave118
RPi3 kb 16k-tól indul (új, csak alaplap - ehhez kell egy háttértároló: microSD kártya, USBs eszköz és egy microUSB-s táp)
Pi Zero meg 10k alatt marad, erre a célra az is elég, bár ott meg kell egy HDMI adapter is a fentieken túl.Telepítés nem ördöngősség. Célszoftver leszed PC-re, annak segítségével a megfelelő OS csomagot kártyára felhúz, gépbe berak, indít, Kodi beállít, örül és filmezget
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest