Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnywalker
őstag
Blu-ray lejátszó vásárláson illetve Htpc építésén vacillálok, BD lejátszóval.A fő funkció, ahogy írtam lemezes lejátszás lenne, de tudom hogy a Htpc médiaplayerként is megállja a helyét, ez is fontos lenne.Több gyártó blu-ray lejátszóját volt lehetőségem kipróbálni, egyedül a Pio lejátszói (Bdp140- Bdp160) tudtak megfelelő széles fájlformátum támogatást biztosítani (médiaplayerként) is figyelembe véve.Viszont hardver szempontból - még garanciálisan is voltak javitások - romlott a minőségük, kezdek óvatos lenni a gyártóval.Most a Pio-180-at néztem ki, 75E Ft körül már elérhető.Htpc újabb vonalon, amit az előző néhány hsz-ban olvastam (és talán majd) újgenerációs Vga használatával, (így már 100E ft felett) időtállóbb konfigot kapnék?Nas és egyéb pc funkciók nem szükségesek, asztali gépem már van.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest