- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
johnywalker #43512 üzenetére
ebben a topikban gondoltam, de igen, a játékosok is
-
PuMbA
titán
válasz
johnywalker #43512 üzenetére
Illetve zenekedvelők
A Windows 10 elérte a Linuxok hangminőségét, mert újraírták végre az elavult hangkezelő rendszert
Elég megnézni a multimédia topikokat, vagy ebben a topikban rákeresni erre a témára, joggal áradoznak róla, de saját tapasztalat is, hogy nem mennék vissza korábbi Windowsra semmi pénzért, mert sokat veszítenék hangminőségben
-
törölt tag
válasz
johnywalker #43510 üzenetére
sokan panaszkodnak a tízre, mégis váltottak, mert rengeteg pozitívumot is hozott. de ne kérdezd miket, mert nem folytam bele, csak átfutottam ezeket a posztokat.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
johnywalker #43501 üzenetére
Korrekt, SATA2!
-
megema
őstag
válasz
johnywalker #43501 üzenetére
HDD-knél nincs jelentősége, hogy SATA II vagy III, mivel a sebességük a SATA I határait feszegeti. SSD-nél számít csak.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
johnywalker #43499 üzenetére
Nem, a videók egy Seagate 2TB-os 7.2K RPM-es vinyóról mennek, mert máson nem férnék el! Amúgy unokaöcsém lapiján, egy Toshiba atomerőmű, 16GB RAM, i7-es GPU és nvidia VGA-val hibátlant alkot, de azért érezhetően "lassabb" mint pl egy JRiver, szóval lehet lejátszó tesztelgetés és utána váltás lesz, mert nem épp jól optimalizált egy szoftver a jelenlegim!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
johnywalker #43497 üzenetére
Értem, és ezen egy nagyobb videomemóriás VGA, esetleg még jobb, tehát gyorsabb SSD se segítene, mert a jelenlegi deszkám memória maximumát már elértem?
Memória használat, amúgy átlag 50-60%, tehát nem akad ki sose...
-
MasterMark
titán
válasz
johnywalker #43487 üzenetére
Jó de hálózaton.
-
Patice
Topikgazda
válasz
johnywalker #43490 üzenetére
Ha van sok BD lemezed, akkor a helyedben felkeresném robi-k fórumtársunkat, aki megfelelő BD játékos esetén fel tudja azt okosítani médialejátszós funkciókkal, stb.
HTPC-vel nagyon rögös az út a lemez lejátszáshoz. Próbáltam. Az eredeti lemezekkel eléggé problémás, a többi OK.
-
PuMbA
titán
válasz
johnywalker #43462 üzenetére
"HDR-es Tv-k tudják csak a valós 10 bitet..."
Nem feltétlen, a Samsung JU6400 tudja és nem HDR-es
(Color Depth-re keress rá a tesztben)
"Én nem nagyok használok mozik által kapott nyers adatfolyamot, de sztem átlaguserek részéről sem gyakori."
Ez így van, ahogy jönnek ki a 4K Blu-ray kiadások (jelenleg 30-40db van), úgy lesz egyre több 10 bites anyag. A mostantól Blu-ray-en megjelenő összes film már 10bites lesz
"HDMI 1.3 max. 1080p-n tudja a 16bitet"
Jaja
-
PuMbA
titán
válasz
johnywalker #43460 üzenetére
"Jelenlegi középkategóriás -300-as sorozatú karik sem támogatják a 4K hardveres gyorsítást!380-asom van, a felsőkategóriát nem tudom, de asszem csak a köv.generáció tudja majd!Nv jelenleg is tudja, középkategóriában is."
Ez így van
"Viszont a forgalomban lévő monitorok 90%-a jó esetben is csak 6+2 bitet tud!"
Ez is igaz, de a TV-knél már a középkategória alja is tudja a 10bitet
"Még a legújabb 4k-s filmek is 8 biten készültek."
Minimum 12 biten. A mozik által kapott nagyjából 200GB-os fájlban 12 bites videófolyam van, az új 4K Blu-ray-eken pedig minden esetben 10bit
"10 bites átvitelhez mindenképpen kell a HDMI 2.0 vagy Display port."
Specifikáció szerint a HDMI 1.3 már tud 16bitet
Patice: Így egy kicsit jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest