Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Cső
Vettem egy Rii RT-MWK08 távvezérlőt. Első benyomás, hogy nincs a csomagban RF receiver. Na bakker .... csomag átnéz, papírok, zacsi rendben, töltő okés, vevő az nincs.
Hát, éppen megírtam a reklamáló levelemet, s mivel, az ebayen van 2 fontért postával, gondoltam rendelek is egyből, jó lesz tartaléknak, ha majd küldi az eladó az utánpótlást.
De akkor már vegyünk bele elemet is
Hátsó elemtartó kissé szoros, de sikerült leszednem valahogy ... hát, a vevőegység, ott figyel, az amúgy hozzá adott akksi mellett
Juhhé, nagy az öröm, rögtön bedugtam, win10 + kodi shell fut, valamit mókolt, meg újraindult, és lőn csoda, a dolog működik.
A gombok igen kellemes tapintásúak, nem műanyag, nem gumi, hanem, ez a bársonyos felület. Nekem kicsit kemény a lenyomás, de ez izlés dolga.
Az FN billentyűhöz társított piktogrammok olvashatatlanok lámpafénynél (sötétkék, fekete alapon), és backlit sincs. (állítólag, az újabb verzióban már van)
Nincs STOP gomb (négyzet) a médiavezérlő billentyűkön. Hű, pedig az nagyon kellene.
Nézem, szinte egyiken sincs. Ez elég gáz, mert így csak pause van, hirtelen, nem is tudom, hogy egy gombbal, hogy megyek vissza a címlistához, mondjuk sorozatok esetén ....
Ja persze, a touchpad jól működik. Van kis fáziskésés ugyan, de még elviselhető.
Viszont airmouse, na az nincs, vagy legalábbis, én nem találtam. Pedig úgy hirdetik. De ennek még utána nézek.
Az ára, errefelé, mindössze 8 font (jelenleg alig több, mint 3000HUF) postával, szóval annyit megér.
De azért, sürgősen be kell szerezni egy hasonló példányt, ami lehet kicsivel drágább, de ne hiányozzanak belőle alap funkciók, mint pl a STOP. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest