-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz fenergie84 #42111 üzenetére
Erre nem én leszek a legmegfelelőbb. Igazából bármelyik integrált jó lehet, Kabini vagy Braswell N3150. De nem tudom, hogy bírják az állandó torrentet és mellette filmezést. Félt topiknak ilyesmivel szerelt rendszere van, majd segítenek. Az integrált Braswell multimédiában kissé csonkolt, azaz ha HD hangot szeretnél nem minden esetben jó választás.
Minimum szvsz Skylake Pentium G4500T. Azért dobtam fel a H110 (B) lapok kérdését a levegőbe, mert sokatoknak ez a proci egy alacsonyabb árkategóriás lappal sokkal jobb választás lehet, mint egy integrált rendszer. De nekem fogalmam sincs H/Z170-hez képest multimédiában van-e eltérés, limitáció.
Házból Origen, Maczon, Perfect Home Theater, Streacom, Wesena jó - és jó passzív - típusokat gyárt, én magam ezeket preferálom, de számodra felesleges. Ms-tech a beépített tápjaikkal ugyanúgy jó lehet neked is, mint az előző kérdezőnek. Árkategóriájában jók, szépek.
Azt egyébként nem értem miért ajánlunk VGA-t Kodihoz, ha önmagában másra nincs befogva a masina és mennek a gyári hardveres algoritmusok. Semmivel nem lesz jobb egy mai modern integrált grafikus procitól, sőt. Teljesen már kérdés, ha egyéb video renderer, video processzor kerülne igény szerint a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robogó, kismotor
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Path of Exile 2
- Synology NAS
- Ajándékvásárlási tippek - minden alkalomra
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest