- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fenergie84 #42111 üzenetére
Erre nem én leszek a legmegfelelőbb.
Igazából bármelyik integrált jó lehet, Kabini vagy Braswell N3150. De nem tudom, hogy bírják az állandó torrentet és mellette filmezést. Félt topiknak ilyesmivel szerelt rendszere van, majd segítenek. Az integrált Braswell multimédiában kissé csonkolt, azaz ha HD hangot szeretnél nem minden esetben jó választás.
Minimum szvsz Skylake Pentium G4500T. Azért dobtam fel a H110 (B) lapok kérdését a levegőbe, mert sokatoknak ez a proci egy alacsonyabb árkategóriás lappal sokkal jobb választás lehet, mint egy integrált rendszer. De nekem fogalmam sincs H/Z170-hez képest multimédiában van-e eltérés, limitáció.
Házból Origen, Maczon, Perfect Home Theater, Streacom, Wesena jó - és jó passzív - típusokat gyárt, én magam ezeket preferálom, de számodra felesleges. Ms-tech a beépített tápjaikkal ugyanúgy jó lehet neked is, mint az előző kérdezőnek. Árkategóriájában jók, szépek.
Azt egyébként nem értem miért ajánlunk VGA-t Kodihoz, ha önmagában másra nincs befogva a masina és mennek a gyári hardveres algoritmusok.
Semmivel nem lesz jobb egy mai modern integrált grafikus procitól, sőt. Teljesen már kérdés, ha egyéb video renderer, video processzor kerülne igény szerint a rendszerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Jabra Evolve 2 55 UC Graphite!!! Beszámítok!!!
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
- HOPPÁ! Samsung QE65Q8FAAU - 65" (163cm) QLED - 2025-ös modell - 4K Q8F Vision AI Smart TV
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged