Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning
üzenetére
Nem kiszedem, de ahogy emlékszem a w7 és a w10 közötti képi difire, ugyanaz a zaj sokkal emészthetőbb w10en.
Többiek: sose próbáltam linuxos mozizást, nem is érdekel, és szkeptikus is vagyok. 10x oppot meg anno a 14es kodit néztük össze nálam, vásznon. kb egálra jöttek ki. Egyik se volt nézhetetlen, de oppo mellé nem vennék olyan szintű programokhoz gépet.
16os jobb, de nem sokkal. madVR előnye meg vásznon jön ki, és korántse látja mindenki. két kalibráló vállalkozót ismerek, egyik szerint nincs difi, másikuk meg tali után húzott haza installálni. Van, aki érzékeny rá, és van, aki nem.
Szóval azért irni egy szösszenetet, hogy aztán havonta elavuljon, meg csomó izlésficamos okoskodjon, h nem is úgy van, hát, én inkább nem kezdenék bele. Meg ugye nincs két egyforma PCse, egyforma driverekkel, simán lehet, h ami nálam üdvözítő, másnál nem. stb.. NEkem úgy általában elég a fórumokból, blogokból, részigazságokból, és izléstelenségből.
Nem viccelek, de kb 2 éve ott hever a logoutomban a htpc irás. Kb 70%nál abbahagytam, és nem publikáltam.
dedikált médialejátszókat kéne végre fejleszteni, és nem kéne ez az egész htpc szopakodás. Anno zenélés miatt kiűztem a PCt a nappaliból, majd megint visszajött, majd megint végre kiűztem 2 éve. Jó lenne egy igazán jó MP, és akkor filmre se kéne tartanom. Kár, h olyan pici a piac, akiknek oppotól jobb kép kell, hogy valszeg nem éri meg horror pénzeket ölni a fejlesztésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest