Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenwalk #40924 üzenetére
A kicsi házakba általában csak noti vinyókat lehet rakni, abból, meg jelenleg 2 TB a max. (van már 3 TB-os is, csak még nem igazán kapható), de nem tudom neked mekkora tárterület kell, én 1 TB-ra saccolok.
Kicsi házba mini-ITX méretű, integrált procis alaplap lesz jó leginkább, a költségek miatt, a rendszer lehet akár a vinyón is, de jobb lenne SSD-n, bár az plusz költség. RAM szvsz. 4 GB elég. Egy notivinyóval + max. egy SSD-vel elég alacsony lehetne a fogyasztás is, így nem kell túl nagy táp sem, egy ilyen konfigot elvisz egy legkisebb paneltáp vagy picoPSU + külső tápkocka kombináció.
Ha nulláról indulsz és ha még használt alkatrészeket is szedsz össze apróról, akkor is a 40-50-et duplázod majd a végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest