Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gurabli

őstag

válasz LógaGéza #39564 üzenetére

Én is ajánlottam volna a DC változatot, de 1) itthon csak elég drágán kapható, ha egyáltalán kapható és nem csak szerepel a listán 2) nincs hátlapi SPDIF, ami ugye kell. Alaplapi tüske van, de akkor kell egy kivezetés, ami szintén nem nagy ügy, csak én nem találtam low-profile kártyát optikaival. Vagy szétszerelni és fúrni a házat/hátlapot. Sajnos valamit mindig lespórolnak, pedig fillérekről beszélünk.

A gyári BR lemezekről nem tudok nyilatkozni, nem használom, nem is tervezem soha. Ennek utána kell nézni, hogy mi változott e téren.

picoPSU elég a 80W-os is, felesleges a 120W-os. Kétlem, hogy a BD lejátszó olyan sokat szívna, mert a lap és az ssd szinte semmit.

Ha táv kompromisszum nélkül, akkor Harmony. Én is azt használom, párja nincs. Nem olcsó, de ezt egyszer kell megvenni. Egy MCE infra vevő kelleni fog, aprópénz, ha itt találsz drágább, de itt lesz időben, eBayről egy hónap.

Csakis Linux kell alá, ha csak htpc, akkor OE. Figyelj oda, nem a hivatalos OE kell, hanem az Intel EGL build (Kodi fórumon megtalálod, a végleges változat a következő v17-es Kodiban lesz benne, ha minden igaz).

Új hozzászólás Aktív témák