Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
válasz
bajnokpityu #37493 üzenetére
(#37493) bajnokpityu: tegyük fel, a 100W -os HD-Plex lineáris táp + a 250W HD-Plex DC ATX paneltáp kombó mellett megy a madVR + ffdshow, és igényelné a 110W -ot. Mi történik ilyenkor, lekapcsol a gép, vagy tönkre is megy valami?
(#37494) regger: és ha megvárom a 35W Skylake -et, az rosszabb képminőséget ad madVR -el, mint a Kaveri A10 -es? Nem tudom, ilyenkor egy gyengébb iGPU mit csinál, nyilván nem tudja olyan gyorsan megcsinálni azokat a képjavító számításokat, és kockás lesz a kép, vagy szaggat?
Lassan kezd az az irány visszajönni a fejembe, hogy hangra külön egy raspberry pi2 egy Soekris dam1021 DAC I2S -en, azt tudom táplálni a lineáris tápról, sőt még bőven sok is neki. Csak ebben az esetben a filmnézéskor bukom a DAC -on keresztüli szép hangot. Mozizásra meg akkor jó lesz egy kapcsolóüzemű csendes, ventilátorok nélküli táp, és nem kell USB kártyára meg paneltápra költeni. Csak rohadt bosszantó, hogy a tervezés utolsó pillanatában (bár még inkább most, mint a nagy pofáraeséskor
) derül ki, hogy nem jó az irány, amit elképzeltem. Ezért amúgy hálás vagyok a közösségnek a tippekért! :-R
(#37495) gyurczy: Óó, köszönöm szépen! :-R Egyelőre még nincs sem DAC -om, sem HTPC -m, de amint odaérek a fejlesztésben, megköszönve elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest