Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
PVR-re félig használom, de van fogalmam róla, nekem egy linuxos műholdvevőm van, aminek van egy tuner server funkciója, a berakott merevlemezre legyárt a csatornákból m3u fájlokat, azokra kattintva pc-n minden gond nélkül nézhetőek vlc sream formában, most is megy. A kodiban van egy vu+ enigma client PVR kiegészítő, azt gyakorlatilag ugyanezt tudja, nekem lassú a csatornaváltás, hiszen a boxon megvan 1 sec alatt, de működik, leszívja az epg-t, csatornalogókat, mindent. Egy ismerősöm a gépbe rakott tunerrel nyomja, neki ugyanígy működik, teszi szépen a dolgát. De az van, hogy a kész stb-k valahogy jobbak, gördülékenyebbek, a sokkal erősebb hardver ellenére nem feküdtek erre a szolgáltatásra rá, szerintem nincs kellőképpen optimalizálva. Minden működik, de egy boxot 100%-ban kiváltani csak türelmes embereknek ajánlott..
Nem mellesleg egy jó dupla tuner, és egy smargo ott lesz árban, ahol egy különálló beltéri már megvehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Vigneau interaktív lokálblogja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest