- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomacko #34565 üzenetére
Ha a zenehallgatás a fő irányvonal, akkor nem tudom miért nem jött eddig képbe a Linux.
Linuxon nem tudok zenelejátszó programot (na jó,de..), de ha igazán jó hangot akarsz kihozni egy PC-ből, akkor csak és kizárólag zenelejátszásra kell használnod. Ez az a rendszer, amit Mezga Aladár (#34567) is ajánlott.
Ha egy gépben akarod megoldani a kettőt, akkor az elérhető minőségből már lejjebb lesz kicsivel. Nekem jó tapasztalataim vannak hangzás terén KODIbuntuval is. Kb. hozza azt a szintet alapból, amit egy optimalizált Win8.1. HDMI-n is egész jó a hangja. Erre felrakható az MPD is, és vezérelhető telefonról, de ezt még nem próbáltam ki.
Másik lehetőség volt az Audiophile Linux, amire ha jól emlékszem rakható KODI is és RT kernel is elérhető.
Vagy RT kernelles Linux (Debian?) + JRiver Media Center most már van Linuxra is.
Ennyi ötletem van csak.
Vagy:
A linkelt lapot használod csak mozira, letöltésre KODIbuntuval és zenére összeraksz egy olcsó gépet használt alkatrészekből (régi, integrált ATOM procis lap elég + akár 1-2 GB RAM) amire felrakod a Voyage MPD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest