Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunkel
őstag
Hello urak! (Bár a hm topikból már ismerjük egymást sokakkal csak beköszönök)
Összeraknék egy gépet én is, unom már a popi bohócműsorát. Árban 2 új popi árát szánnám rá max.
Ahogy számolom, ebbe regger által összerakott konfig bele is férne:
[link]Első dilemma a ház. Passzív gépet szeretnék összerakni, max. hifi széles, max. 10 centi magas lehet és lehetőleg nem az abszolút legkisebb (6-8L). Kettő ilyet találtam ami árban sincs (ezektől jobban) elszállva:
Streacom FC8 Evo
Perfect Home Theater FLM-7
Gyakorlatilag ugyanúgy néz ki mindkettő, utóbbin nincs optikai slot, ami nekem nem is hiányozna. Ezt az FLM-7 -et haza lehet valahogy normális áron juttatni, vagy felejtő? Streacomot találtam itthon is.Miután összeállt, Harmonyval szeretném vezérelni, erre gondolom az opcionálisan hozzájuk vásárolható vevő megfelelő. Találtam egy ilyet is ha azt valamiért nem javasolnátok/nem beszerezhető: FLIRC Van esetleg bejáratott/ajánlott eszköz erre a feladatra?
Ugyanitt egy olcsó vezeték nélküli bill/egér kombót is ajánljatok lécci, amivel lehet konfigurálni. Napi szinten nem szeretném elővenni, csak ha valamit b@sztatni kell. Tudom, egyszer jól kell beállítani bla-bla. Nem hiszem el, sose volt még olyan.
Esetleg ebből is van infrás, amire a harmony tanítható megspórolva egy eszközt?
Alaplap:
MSI A88XI AC
Gigabyte GA-F2A88XN
Találtam még egy Asrockot is, de azon a hőcső irányában van a RAM foglalat amit nem kockáztatnék. A kérdés ezek tudnak msata ssd-ről bootolni? Ha igen, írjatok légyszi egy ~60 gigásat (elég?). Számomra rejtély picit az msata foglalat, notebook-omba másodszorra sikerült megfelelőt venni, m.2 msatából is többféle méret van.Win 8.1 + Kodit tennék rá első nekifutásra, esetleg később egy jriver (+jplay?) is ha beüt megint a hifibogár egy usb dac-kal. Egyik dedikáltan kapná hdmi-t, másik az usb dac-ot >> ez megoldható lenne?
A HDPlex tápot árulja itthon valaki vagy rendelni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest