- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baleee89 #3138 üzenetére
imon vfd is tudja ezeket és ahoz van szoftver is, bár nekem az nem jött be. a távirányító korrekt, ki be lehet kapcsolni a gépet, a szoftver is jó lenne ha tudná kezelni a könyvtárakat rendesen. amikor teszteltem akkor otthon gyűrtem, nekem meg előadó/albumok szerint van rendezve a gyűjteményem, ezt a progi felülete nem tudta megjeleníteni 1:1 ben hanem az almappákat láttam abc sorrendben... használhatatlan volt.
dettó egyanez a win mce. persze van alternatíva ami kezeli pl media portal.
htpcnek szinte mindegy a ház, láttam már olyat aki ház nélkül a tv mögé tette be, és persze akad olyan akinek 200k sem sok egy jobbért.
a hw egész pofás, a ventit azért kéne használni, vinyónak procinak, tápnak nem lesz túl jó ha nem. egy másik topikban tárgyalták ki hogy passzív tápot csak szellőztetett házban szabadna használni, mert egy év után megborulhat
lehet szabályozni a ventiket, meg kell nézni hogy nincs már hang, nem tom milyet adnak hozzá, nekem a nexusok, noctuák 7V-on már némák, és mégis lesz légmozgás.off: jobb alsó sarokban van a "." nem kell mindig "!"-et használni, esetleg "," néhol?
elég furcsán "hangzik"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest