- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baleee89
aktív tag
A siletmaxx hütö már meg van ideje vagyfél éve használom mostani vincsivel igy noku vinyó hang! tehát igen szoftver dolgok jobban érdekkelnének! de nemtom tehát hozhoz van ilyen media kit cuc! nemtom ahoz van e szofver és milyen! ezeket cucokat többsége már megvolt! meglévö gépem alakitotam át kicsit! procit alacsonyab fogyasztásura cseréltem! lapnál váltotam nvidiáról atira! meg vga-t amuyg kéne fejleszteni! aztán gondoltam akkor már ugy csinálom hogy kevés helyet is foglaljon! most 1 irdatlan nagy chieftec házikóm van nem épp helytakarékos! meg igy tv-t le tudom géppel! amuyg van fölöslegbe 1 belsö tv kártyám szal ha akkarok tudok felvenni! de nem igazán szoktam semit felvenni! filmet gépröl nézek tvbe meg nem igazán tudok olyan dologról amit fel akarnék venni!
amugy kb véleményetekre lennék kiváncsi! motyokkal kapcsolatba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Születésnapos a Noctua
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő