Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CirrMee

addikt

Kodinak meg lehet szabni valahol, hogy a kijelzőt ne bőgesse állandóan 23Hz -en? Rohadtul darabos így a menüje, és bármelyik szinkronizálós részt kapcsoltam a menüjében, maradt a helyzet ugyanaz. A nagy gépemen amin az XBMC -t álltam neki tesztelni anno, állandóan 60Hz -en megy, a kis gépet csak akkor tudom rávenni erre, ha desktop -ra váltok a Kodi indulása után, és ott állítom át a frissítést (ergo akkor megint szép folyamatos a menü, és az RSS alul).

Plusz kérdés:
    a nagy gépen ugye ott a Radeon, és annak a képméret csökkentős része a Catalyst -ban. Sajna a tévém még egy régebbi fajta LG, nem ismeri a levágás nélküli képarányt. A kis gép meg egy J1800 -as vas, így az a kérdés, van e más módszer azon kívül, hogy Kodi alatt lehet állítgatni a széleket (ami ugye nem oldja meg azt, hogy a desktop -ról levág egy jókora részt).

Plusz kérdés 2:
    low profile kártyák - van ebből több fajta "szabvány" is?
    Anno úgy vettem DVB-T tunert (x1), hogy ahhoz csomagoltak low profile hátlapot. Na most azt felszereltem a kártyára, majd meglepődve tapasztaltam, hogy a kártya nem fér bele a Tacens Philus gépházba. Igaz nem csak a hátlap a gond, maga a kártya a lemez nélkül sem fér el a géptető alatt.

Új hozzászólás Aktív témák