- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
Kodinak meg lehet szabni valahol, hogy a kijelzőt ne bőgesse állandóan 23Hz -en? Rohadtul darabos így a menüje, és bármelyik szinkronizálós részt kapcsoltam a menüjében, maradt a helyzet ugyanaz. A nagy gépemen amin az XBMC -t álltam neki tesztelni anno, állandóan 60Hz -en megy, a kis gépet csak akkor tudom rávenni erre, ha desktop -ra váltok a Kodi indulása után, és ott állítom át a frissítést (ergo akkor megint szép folyamatos a menü, és az RSS alul).
Plusz kérdés:
a nagy gépen ugye ott a Radeon, és annak a képméret csökkentős része a Catalyst -ban. Sajna a tévém még egy régebbi fajta LG, nem ismeri a levágás nélküli képarányt. A kis gép meg egy J1800 -as vas, így az a kérdés, van e más módszer azon kívül, hogy Kodi alatt lehet állítgatni a széleket (ami ugye nem oldja meg azt, hogy a desktop -ról levág egy jókora részt).Plusz kérdés 2:
low profile kártyák - van ebből több fajta "szabvány" is?
Anno úgy vettem DVB-T tunert (x1), hogy ahhoz csomagoltak low profile hátlapot. Na most azt felszereltem a kártyára, majd meglepődve tapasztaltam, hogy a kártya nem fér bele a Tacens Philus gépházba. Igaz nem csak a hátlap a gond, maga a kártya a lemez nélkül sem fér el a géptető alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Futás, futópályák
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest