Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xmodule

őstag

válasz wopi #28715 üzenetére

Igazabol nalam is teljesen korrektül megy a 350m1 csak gondoltam ha most kellene venni akkor lehet jobban megerne egy AM1. Mivel az arkulönbség szinte nulla.

A Logi Z-5500 pedig eletem egyik legjobb üzlete volt. Már vagy 3-4 éve vettem kb azóta költözött már 3x most egy 40nm-es nappaliban van de eddig felesnél feljebb még nem mertem tekerni a hangeröt egyszerüen olyan brutálul szól, hogy az hihetetlen! Látszik hogy rengeteg kraft van benne. Még amikor ezelötti helyen laktunk ott is ki akartam probálni mit tud de az ablakok már annyira rezegtek hogy nem kockáztattam.:)
    Szerintem nagyon jó kis hangcucc amit viszont sajnálok, hogy nincs rajta HDMI bemenet. Most pl van itthon htpc,ps3,xbox360 mindegyik optikan van rákötve egy optikai spliterre(manuális). Mivel ugye csak optikán megy át rendesen a DTS, Dolby stb... (úgy értem annak semmi értelme, hogy hdmi-n TV -be és akkor TV -böl meg a Z5500 ba mert a TV böl nem jön ki stereon kivul más. Szoval csak emiatt ha most kellene vennem akkor valami erösitös rendszert épitenék ahol van 3-4 HDMI bemenet és 1 hdmi kimenet. (mondjuk egy közép kategoriában lévö BOSE cuccot elfogadnék nyugodt szivvel) Igy nem lenne semmi gond. De amig ez a Z-5500 megy nem veszek mást. ráadásul annak idején egy akcio keretében vettem vagy 60.ezer ft-ért ujan szóval olcso volt.

Új hozzászólás Aktív témák