- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
Igazabol nalam is teljesen korrektül megy a 350m1 csak gondoltam ha most kellene venni akkor lehet jobban megerne egy AM1. Mivel az arkulönbség szinte nulla.
A Logi Z-5500 pedig eletem egyik legjobb üzlete volt. Már vagy 3-4 éve vettem kb azóta költözött már 3x most egy 40nm-es nappaliban van de eddig felesnél feljebb még nem mertem tekerni a hangeröt egyszerüen olyan brutálul szól, hogy az hihetetlen! Látszik hogy rengeteg kraft van benne. Még amikor ezelötti helyen laktunk ott is ki akartam probálni mit tud de az ablakok már annyira rezegtek hogy nem kockáztattam.
Szerintem nagyon jó kis hangcucc amit viszont sajnálok, hogy nincs rajta HDMI bemenet. Most pl van itthon htpc,ps3,xbox360 mindegyik optikan van rákötve egy optikai spliterre(manuális). Mivel ugye csak optikán megy át rendesen a DTS, Dolby stb... (úgy értem annak semmi értelme, hogy hdmi-n TV -be és akkor TV -böl meg a Z5500 ba mert a TV böl nem jön ki stereon kivul más. Szoval csak emiatt ha most kellene vennem akkor valami erösitös rendszert épitenék ahol van 3-4 HDMI bemenet és 1 hdmi kimenet. (mondjuk egy közép kategoriában lévö BOSE cuccot elfogadnék nyugodt szivvel) Igy nem lenne semmi gond. De amig ez a Z-5500 megy nem veszek mást. ráadásul annak idején egy akcio keretében vettem vagy 60.ezer ft-ért ujan szóval olcso volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Autós topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest