- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Tasker
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ekkosh #28365 üzenetére
A paneltápról sokat nem tudok mondani, csak annyit, hogy LC75ITX a típus és a leírás szerint max 75W-ot bír kipréselni magából. Az E350esen Synology rendszer fut, az nem igazán tudja kipörgetni a procit. Ott USBn van a rendszer, de így se tart percekig, hogy beinduljon egy leállás esetén.
Az 5350esen Windows 8.1 van XBMCvel, SSDn van a rendszer, így pár másodperc alatt betölt, nincs vele semmi gond, nem zajos, már amennyire meg tudom ítélni (egy öreg 5.1-es JVC erősítőre megy ki a hang), a a HTPC -> TV hdmi kábellel, a TV -> erősítő optikai kábellel van összekötve.
Ha belefér árban én szerintem az 5150et választanám. Eleve idővel legalább a lehetőség megvan rá, hogy bővítsd, mivel nem integrált, mint az E350, másrészt én pl: leszedtem az E350 gyári ventijét, mert idegesítő hangot adott (mint minden ilyen kicsi ventilátor) és vettem rá egy 8 cm-eset.
Átalakító papíron létezik, de nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest