Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slashing

senior tag

semmit nem kell csinálni unistall a régi ott megkérdezi hogy törölje-e az adatbázist is, nem pipálod be aztán utána felrakod az újat és akkor minden megmarad az appdata könyvtárban, még másolni sem kell sehova ;)

jah ha rendszert is telepítesz akkor jah appdata másol...... vagy valami kiegészítő de szerintem akkor már inkább a sima másolás a legjobb megoldás...

Szerk
    Egyébként meg a tököm kivan most akartam frissíteni a tvdb-n a Bron Broen-t erre a port.hu-n 3 részhez van ismertető a többihez meg nincs, ki a f.... csinálja ezeket ott, ilyen színvonalon inkább ne csináljanak semmit. Komolyan mondom, lehet ki is szedem hogy magyarul legyen leszedve az infó. Annak nincs értelme hogy minden második résznél vagy angol infó van vagy semmi vagy a sorozatismertető... a Totál szívásnál az első évadból semmi nincs magyarul a második évad teljesen magyar... áhhh komolyan szét basz az ideg az ilyenektől... az oké hogy magamnak kell normális minőségű borítókat csinálni mert egy ébkézláb magyar borító nincs semmihez nem hogy banner vagy thumbnail ne adj isten magyar logó(hova gondolok), de hogy még a részismertetőket is le kéne fordítanom angolról az már kib... a biztosítékot. Sry de ez most ki kellett jöjjön....
    mért nem angol nyelvterületre születtem, ááá

Új hozzászólás Aktív témák