- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pista0001 #23540 üzenetére
Nem azt írtam hogy nem lehet, hanem hogy nem érdemes. Azért gondolom ezt, mert attól függ csilió másik órajel is
Szeretnélek emlékeztetni rá, hogy a Core 2 szériában nemigen volt Intelnek szorzózármentes processzora, mégis virágzott a tuning. Q6600-ra tetszik még emlékezni? Szorzó le 8-ra, FSB fel 200-ról 450-re... És betonstabil volt. Memória is hasított 900MHz-en CL4-be.
Nem értem, hogy miért jelentene nagyobb problémát lefele menni... Ja, hogy busz sebesség... Na igen, az fontos lehet, azonban én nem aggódok, főleg egy Brazossal szemben...
Pedig egyszerű. Ahova te radiátort tennél, oda én a tápot és a meghajtókat fogom. Erre mondtam, hogy a radiátor teljesítménye és használhatósága igencsak csorbul, miután kifűrészelem belőle az említett alkatrészeknek szükséges helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL poweredge T20 Mini Szerver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest