Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mezga Aladár #19828 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani, nálam egyszerre volt tévére kötve a teszt HTPC, Dune D1 és Egreat R6s 3 különböző HDMI bemeneten. A bementek egyforma, D1-re kalibrált színprofilt kaptak. Ehhez 3 tárhelyről, egyszerre vetítve ugyanazokat az anyagokat váltogattam a bemeneteket. Nem szerettem volna látatlanban százezreket kidobni az ablakon, ezért megvizsgáltam mit kapok a jövőbeli HTPC-től. Az első eredményeim megdöbbentően sz@arok voltak, de a topiktársak segítettek a helyes beállításban, és persze utánaolvasás is történt. 2 nap után repült a Dune, ez mutatja a teszt végső eredményét, ezután váltottam. Azt meg a másik topikból tudhatod, hogy érzékeny vagyok a kép és hangminőségre.
Ha jól emlékszem a HM topikban Xtreme írta nemrég, hogy egy 100k-s HTPC-vel is jobb kép-hangminőséget kapott, mint bármelyik Dune-vel, ezt csak megerősíteni tudom. Persze mikor leírom, hogy jobb képminőség, akkor nüanszokról beszélek, sokszor csak "hivatalos nézési távolságon" belülről látható különbségekről van szó, máskor nagyobbakról. Számít a megjelenítő minősége, nagysága, az egyéni érzékenységünk és nem utolsó sorban a forrásanyag milyensége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest