Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Látom nagyon komoly ez a ház téma.
Nekem egy kis táppal együtt 12k-s Modecom 202 házam van, de elég jól elvan a helyén. A UPC box mellé is pont illik
és szerintem amúgy sem néz ki rosszul. Eddig nem nagyon volt aki PC-nek nézte volna. Anno én is kerestem egy ideig ezt is úgyhogy tudom, hogy nem könnyű a dolog.
Ilyen árak mellett viszont én inkább rejteném el a boxot vmi zárt szekrényben és meg van oldva a probléma vagy keresnék más működő megoldást. Jóval olcsóbban és könnyebben, minthogy a komplett rendszerhez illeszkedjen árnyalatra, anyagra és milliméterre. (Bár ez egyébként is opció nálam a többi boxra nézve is a hang miatt).
A másik - de ez is részben egyéni preferencia - hogy szerintem ezekkel a vékony házakkal hűtésben is nagyon meg kell küzdeni. Egy kocka ilyen szempontból jobb választás, főleg komolyabb gépnek.A mostani Ion-om elvan a vékony házban, de a következő erősebb konfiggal esetleg több hdd-vel a fentiek alapján valószínűleg kis kockába kerül, lehetőleg rejtve.
Csak gondolatébresztőnek írtam le... ez is egy út.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest