-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
Enszuke #10047 üzenetére
Na azért ez erős volt, nem picit:
"Szerintem tul "draga" az ion, brazos korlatozottsaga. Ugyan ezt a korlatozottsagot kapod egy 10-20k-s mediaplayerben, toredek fogyasztassal. A hibakrol altalaban akkor irnak, amikor mar megszabadultak a geptol."Nekem tökre bevált az ION mint HTPC, pedig rohadtul kényes mindenre.
Nem egy médialejátszót próbáltam, de egyik sem ér fel az erre felépíthető rendszerrel.Az Intel 775 Exxx szériás procik fogyasztásban okésak. ezt elismerem.
De a rá integrált VGA egy kalap kaki. Nem valami fényes a képe sem, kapcsolgathatsz te mindenféle szoftveres utófeldolgozást...és ugye a 24p is hiányzik (persze van akit ez nem zavar...a többség valójában észre sem veszi)
Ja, és keress már egy HDMI kimenetes S775 lapot amin a HDMI-n kijön amit csak akarsz (nem csak sztereó) hang...Brazos-on a HD Audio, és ION-on legalább LPCM 7.1 (24bit/192kHz) is kijön.
Abban is egyetértek, hogy ezek max egy már belassult (sajnos) nagymaminak jók netre,
aki csak 1-2 oldalt néz kis felbontáson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Padavan firmware
- Nem lesz Xiaomi 16
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Google Pixel topik
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest