- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4161 üzenetére
Van egy word doksim is, elküldjem? Lényegében az egész füzetet begépelte valaki, definíciók, az az 1-1 kis algoritmus, minden bennevan. Feladatok is megvannak pdf vagy ppt, de most meg nem látom a tanár honlapján, de el tudom küldeni. JAhm, megvan, Gregorics oldalán van, rezolúció és szabályalapú köv, úgy látom ott ez MI1.
[Nagy Sára honlapja]
Gregorics oldalán van anyag -
snow.man
tag
válasz
peterszky #4147 üzenetére
A sima fonya az csak szimplán formális nyelvek. Bár ott is vannak automaták rendesen, szal a tárgyak elnevezéseit nem is értem igazán. Áfonya lehetne inkább fonya2. Egyébként áfonya állítólag a legnehezebb tárgy nálunk az öt év alatt. Több olyantól is hallottam, akinek mindig minden sikerült elsőre (uv-ja sem nagyon volt), hogy minden simán meglett neki, de áfonyával vért izzadt. Ha minden igaz, én sajnos ősszel fogok vele találkozni. Előre rettegek, utálom a számtudos tárgyakat...
Hwsw amúgy nem hülyeség (talán még hasznos is), csak kicsit absztraktul vannak megfogalmazva a dolgok. Mondjuk számtud esetében minden elvont...
-
snow.man
tag
-
skoda12
aktív tag
válasz
peterszky #4133 üzenetére
Én is Weisznél tanulok. Úgy tudom beugró és tételbizonyítás egy fordulóba megy nálunk, de csak egy tételt kapunk. Utána szóbeli 4 vagy 5-ért bátraknak, ahol Simonhoz is lehet kerülni. Engem nem tanított, de nem szokták dícsérni.
Idén 2+3 kredit jár analért. Nem tudom miért. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #4056 üzenetére
Nekem meg csodálatos napom van/volt (ha leszámítjuk, hogy ilyen rosszullét rohamom sose volt még
). Végre megvolt a várva várt kirándulás, megnéztünk pár várat
. Kevés volt az idő, mert persze útközben derült ki, hogy váltani kellene eurót, kiégett az autóizzó, ki kellett cserélni útközben, persze autósboltot kellett vadászni, reggelit nem készített senki, boltot kellett keresni... Utána rosszul lettem, de annyira, mint még soha, elment vele csomó idő az út szélén.
Annyira imádom a hegyeket, a tengerpart egy smafu, de a hegyek... csodaszépek. Képek majd lesznek a honlapomon, de nem most, még babrálni kell rajtuk, meg nem fél perc webre rakni, túlnőtte magát a webem, kézzel már nehezen kezelem meg most tanulni kell kicsit. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3895 üzenetére
Vármániás vagyok és ott van vár, sőt, rohadt sok vár van. Elvileg szülinapi kirándulás lesz, csak most (se) érünk rá elmenni. Félek le lesz fújva, de azért kinyomtatom a látnivalókat, meg térkép kellene. Nyomtatni csak piciben tudom, az A4esensemmi nem látszik, az meg sok idő lenne kiszámolni a margókat, hogy mit tud a nyomtató és úgy feldarabolni a nagy téképet, majd kinyomva összeilleszteni, ha egy milit is elcsúszik, már lőttek neki....
A múltkori fájlokat sikeresen felülírtam az üresen mentett változattalGúnyhatár?
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #3812 üzenetére
jöttél volna ZPbe este.
8kor kezdőtött (volna) a koncert, negyedre értünk oda, 1.5 órát álltunk sorban. olyan szinten ideges voltam már, h csak na
fél körül kezdődött végül, 2-3. számra értünk be.
fantasztikus volt. ma is akartunk menni kiscsillagra, de én még1x ezt nem állom végig.
főleg h holnap már nincs is iskola, jönnek a 'gyerekek' -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3802 üzenetére
Olyan durván elküldött a francba, hogy így még sose aláztak meg, úgyhogy azóta inkább nem beszélünk egyáltalán egy szót se...
Nem szeretne kajaszagot... De ha szabadni szabad, akkor leszarom, elegem van már belőle... Pillanatok alatt elszáll az illat odakint, magam vagyok, 1 husi nem is érződik majd...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3740 üzenetére
Az ilyen műfű hogy működik? Leterítem a betonra és teljesen fűszerű, rátaposhatok, megázhat?
Google kiadott sok-sok sportoldalt, csomó focipálya műfüves, állítólag strapabíróbb mint a nomrál fű... Kiderült csak feleakkora terület van fűvetésre, mert a többi beton, csak rákerült valahogy pár centi föld és úgy tűnt az...Egy kis részre raknék ilyen műfüvet, ha nem árt neki az eső és lehet rajta lépkedni. Nem sok infót találtam róla, indexfórumon is csak kérdéseket olvastam, de válasz nem ment rá.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3719 üzenetére
Tudom, hogy nem olyan, de ez van. Már tom, hogy ti se jöttök hozzám grillezni
fű kérdés
És nemtod honnan lehet sziklakerthez sziklákat szedni ingyen? Csak van vmi szabadtéri lelőhely, ahonnan lehet hozni pár db-ot. Ha abból indulok ki, hogy itt Pesten a szimpla homok is qrva drága, ami nálunk az Alföldön van dögivel, megállsz egy tanyabekötőnél és annyi homokot pakolhatsz amennyit csak akarsz. Sziklás vidéken meg gondolom van szikla, csak hol? -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3713 üzenetére
Ügyes vagy
Van vmi grillsütőtök? Ajánljátok vmelyiket? [link]
Kontaktom van, de gondoltam nem ártana vmi nagyobb, lapos, bár a raclettekhez meg vannak kis bödönök, amikbe el lehet szeparálni a különféle zöldségeket.
Tetszik pár:
Philips HD 4417 asztali grillsütő
Philips HD 4419 asztali grillsütő
Fagor BBC-846 asztali grill
Fagor BBC-820 asztali grill ez a 2 fagor kicsit fapadosnak tűnik
Philips HD 4427/00 asztali grillsütő
Tefal Simply Invent raclette grill, 6 személyes
Sencor SBG 105 többfunkciós grill- és raclette-sütõ
Tefal Ovation Compact raclette grill, 8 személyes
Tefal Plancha grill
Tefal Ovation raclette grill, 8 személyesSzinte mind tetszik, ami nem mikró kinézetű és nem kontakt, mert kontaktom van.
-
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3566 üzenetére
Mondom, hogy xp van rajta. Vissza kéne dobni a Vistát az hátha jobb, de sulis programok nem futottak alatta, így xp ment fel, mert zh-ra vittem a gépet meg a gyakorláshoz is kell.
Nem tudom mi a f**t csináljak velemár unom a sok újratelepítést, nem sok kedvem van rendszer újrahúzni, eddig se segített. Ha hetente dobná fel, azt mondanám oké, de 2aponta csinálja, pedig nem reggeltől estig megy a gép, hanem este fél 8kor érek haza és akkor kapcsolom be...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3486 üzenetére
Ledöglött a gép, inkább elmentem sétálni.
Ismét előjött a nemrég említett és elvileg lekezelt képernyős hiba [link] és a játék sem indítható, libgdk-win32-2.0-0.dll nem található, telepítse újra a játékot, az megoldhatja a hibát, ez megtörtént, de nem indult és utána meg le is döglött.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3342 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy meglett
A webanim az meg flash, de kódolás lesz, szkriptek vagy mifene... már az 1.órát alig birtam követni, pedig még csak szmájlit kacsintgattunk. Nem tudom eldönteni meghagyjam-e
Csoptársam meg logikamamázni akar, szte síma ügy, csak nem lehet már olyan nehéz... Utálom azt a beképzelt mócsing srácot, ajánlom neki a logimamát szívből, csak tessék, rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bittorrent topik
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged