- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
labqabi
csendes tag
válasz
skoda12 #4556 üzenetére
Mindkettőt Vígh Laci tartja, mert megszűnt a progmatos közgáz sáv és kell neki heti 5 óra, h továbbra is meglegyen a félállása (ő nem óraadó, hanem hivatalosan az inforendszerek tanszékhez tartozik)
Amúgy, ha írsz neki egy mailt, akkor van rá esély, h megemel(tet)i a létszámot... sztem
-
labqabi
csendes tag
szintén Friedhez: nem tudom, nekem nem volt vele problémám... mondjuk Gáborral voltunk egy csoportban és Neki sem tetszett. Sztem jól magyarázott, meg mondott pár érdekességet, amin lehetett gondolkodni.
Szerintem Szalayra gondolsz, nála szóbeliztem, vicces voltADA: értem én, h Kozsik mester pihenget, de én is szeretnék pihengetni egy jó órarenddel
MSc:
ez elég rossz, nekünk is voltak gondok, de már javítottak rajta... Végül milyen MSc-re mentél?
-
labqabi
csendes tag
Azért ez a rangsorolás is vicces...
nem tart Fekete algo gyakot, nincsenek még az ADA gyakokhoz időpontok és az Anal gyakcsoportom praktikusan megszűnt -
labqabi
csendes tag
válasz
JarrekStar #4528 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy Járai "prímszámmester" Antal vizsgája után is ilyen örömteli leszel-e..
-
labqabi
csendes tag
válasz
JarrekStar #4528 üzenetére
Szép...
-
labqabi
csendes tag
válasz
Matthewus #3947 üzenetére
Sziasztok!
Már egy ideje passzívan olvasgatom a fórumot, de most már nem bírtam tovább magamban tartani a véleményemet.
Az első bejegyzéskor még azt hittem, h amiket írogatsz, azok csak ilyen fél-önostorózó, fél-szatirikus megjegyzések... de már látom, hogy _nem_
hmmm...
Kicsit valóban szomorú, ha tényleg úgy látod, hogy a progalap, matalap és társai túlzottan megterhelik a tisztelt kollégákat; meg, hogy nem gyakorlati tudást adnak; meg, hogy irreálisan magas a követelményszint (azért a tiszta levegőjű anal 8-10-ről meg a Gonda-féle bevmat 3-ról talán pár progmatos tudna mesélni
)
Én szégyellem magamat, de nem értem, h ezek után mik az elvárásaid a jelenlegi hazai felsőoktatással szemben! Komolyan nem! Örülnék, ha megírnád
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged