- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
1: a grep a /etc/passwd fileban keresi azokat a sorokat, ahol van ":x:" és utána bármi, ami nem kettőspont, pontosan négyszer, majd még egy kettőspont. A cut ebből a kettőspontok mentén kivágja az első mezőt, a sort visszafele rendezi alfabetikusan.
2: A PS1 az elsődleges promptod (gy.k. ez jelenik meg a kurzor előtt, amikor új parancsra vár a rendszer).
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3498 üzenetére
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3497 üzenetére
Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem követnek :]
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3436 üzenetére
No, csak megkérdezted levlisten
ha kapsz választ, belinkelhetnéd ide, kíváncsivá tettél.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
nickwearby #3436 üzenetére
definiált a főbejáratot
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
proof88 #3391 üzenetére
Nem lőnek le
nincs fegyveres őrség. Kb. üres az egész, egy marhanagy csarnok van csak, meg pár kisebb terem.
A déliben nincs -5, ott csak -1ig mennek a dolgok.
Igen, mocsár volt, és sittel lett feltöltve. Azért van ilyen satnya fű is a környéken, mert alig pár centi a termőtalaj a tetején. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
proof88 #3367 üzenetére
TMárk szerintem jól magyarázott, nem volt gondom a beadandókkal. Borsi durvábban tolja bevprogon: első órán már tudja mindenkinek a nevét, módszerre eddig legjobb tippünk a wiw volt
PP gyakorlat onnantól jó, hogy megérted az elejét, kb. az lf-et és a hátomszöget, talán még a stabil sem árt. Később a görbenyíl és társai csak bonyolítják
PVM volt az egyik legjobb dolog, ami történt velem az eltén. Képzeld el, mikor hajnal kettőkor egyedül vagy a nyabban és 36 gép dolgozik a kezed alatt, egymillió inputra tolják az adatcsatorna-tételt -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Panzermeyer #105 üzenetére
Nekem meglett a mostani anal1 zh. 17 pont
-
Tele von Zsinór
őstag
Hmm, én is progmaton vagyok, jelenleg másodéves. Bevprog1-et, Anal1-et, Bevmat1-et no és persze Linalg1-et újra felvettem, mert annyira szerettem őket hogy elsőre nem is akartam elvégezni
programozás eddig csak progkörön volt, bár ez attól függ, hgoy értelmezzük a programozást. A bash scriptírás az? Ja, és idén van delphi specim, bár a tanárral közös megegyezés alapján nem járok be
Ma írtam egy linalg zh-t, holnap anal, lehet jövőre is lesznek ugyanezek a tárgyaim. Vagy proginfon leszek, mert nem a matek miatt jöttem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged