- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skoda12
aktív tag
válasz
snow.man #4811 üzenetére
Én pl direkt kódernek készülök.
Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen csak szeretem. Esetleg később programtervezés is szóba jöhet, mert érdekes, ahogy a sok apró rész összeáll egy nagy működő programmá. Különös egyébként, hogy az évfolyamomon alig van néhány hallgató, akik fejlesztőnek készülnek, továbbá azok közül is a többség inkább webes vonalon képzeli el a jövőjét.
-
bbazsy
őstag
válasz
snow.man #4809 üzenetére
kérdés h mit szeretsz.
lehet nagy szavakkal dobálózni, h 'szoftverfejlesztő', de amíg nem vagy _nagyon jó_ a saját területeden, addig nem lesz jó munkád. viszont ha az vagy, akkor tökmind1 mit választottál, mindig lesz helyed.. gépi (unalmas/robot/napi 8 óra gép előtt, stb) munkát meg sztem senki nem vállal szívesen, szóval...sokat mesélt a képfeldolgozós bácsi szegedről (ő is az egyik legjobb, elismerten), szóval tudom. néha azt érzem, oda kellett volna mennem. bonyelm is marhára érdekelt, ez is.. hát így jártam
SSIP -ről majd mesélhetsz, mindenképp érdekel. kevés a szabim, különben még jönnék is...
-
Mawyx
őstag
válasz
snow.man #4449 üzenetére
Áhh, csak ugye még mindig a múltkori bokaficam... Háziorvos aszonta ő így nem tud vele mit csinálni, kellene egy röntgen, az meg úgy van, hogy menjek be egy traumatológiára... Le se xartak
, de a doki nagyon tetszett, valahogy vissza kellene menni hozzá
Lábfájással mentem, de hátsímogatással kezdte
-
proof88
addikt
válasz
snow.man #4157 üzenetére
Inkább amiatt, hogy nem jöttek a jó eredmények... középsuliban nem szoktam ehhez, hogy javító zh, javító vizsga és több tárgyból is ez volt a gondom. Ráadásul elsőre több tárgyat vettem fel a kelleténél és mindet meg akartam csinálni. Ráadásul többször is előfordult, hogy minél többet tanultam, annál rosszabb jegyet kaptam. Meg ahhoz sem szoktam hozzá, hogy olyat kell megtanulnom, amit hiába olvasok, nem értem... aztán persze összeállt a kép. De addig kilátástalan volt az egész.
Nyugi, ma már nem vagyok ennyire lelkiismeretes. -
skoda12
aktív tag
válasz
snow.man #4135 üzenetére
Annyira nem vészes. Többnyire mechanikusan megoldhatóak a feladatok, amihez gondolkodni kell, az is általában könnyebb. Ami nehéz lehet az a nyelvtan megadása nyelvhez.
bbazsy: Nem hiszem, hogy anal ki lenne könnyítve. Lehet, hogy 2 helyett csak 1 tételt kapunk, de ha azt nem sikerül teljesen jól bizonyítani, akkor irány uv, ezért is van beugró kérdésekkel egybevonva.
-
Matthewus
őstag
válasz
snow.man #3936 üzenetére
Nem a csak a felsőoktatást szidom, hanem az egész oktatási rendszert. Hajjaj, hallottam én már nagyon jól boldoguló embert is szidni az oktatási rendszert, a buktatás meg benne van a rendszerbe, ez nem úgy megy, hogy leülnek és kiválasztják. Köztudott, hogy arra mennek az egyetemek, hogy ne végezd el pontosan annyi idő alatt az egyetemet mint amire meghirdették, főleg most a bolognai rendszerben mert mesterképzésre baromi kevesen mennek, és valamiből kell a lóvé, így is baromi sokat vonnak el tőlük. Megvan a minimum követelmény, persze. Csak amikor nem adja le a minimum követelményhez szükséges anyagot, akkor persze, hogy megbuksz. Azt utálom amikor az egyetemi tanárok sírnak, hogy milyen állapot van a felsőoktatásban, hogy bambulnak az előadáson, nem járnak gyakorlatra, de egy egyetemi tanár, kvára nincs kitéve olyan dolgoknak, mint pl. egy óvónő, aki napi 8 órában szenved a neveletlen 3-6 évesekkel, mert a szülők otthon szarnak a gyerekre, és ezek az emberek nincsenek se megfizetve se elismerve, pedig sokkal nehezebb dolguk van. És igen, szar az oktatási rendszer, aki ezt nem ismeri el az elvakult vagy álomvilágban él. Soha nem volt még ennyi problémám a tanulásban, mint itt az egyetemen, hogy hiányosan oktatnak és utána meg elvárják, hogy tudj. De még szerencse, hogy van pár jó tanár, aki ebből a szarból is kihozza a legjobbat. Van statisztika is, hogy mennyi ember végezi el a 3 évre meghirdetett szakokat 3 év alatt, és elszomorító, hogy milyen alacsony százalék és ez nem csak a hallgató, hanem a tanár és az egyetem hibája is. Ezt a kredites, átsorolgatós mókát meg nem találom valami jónak, mert sok ember nem teheti meg, ha fizetni kell, hogy tanuljon, és ezt hamar be fogják szüntetni, ugyanis kiderült, hogy az átsoroltak nagy része nem jár költségtérítésesre, hanem befejezi az egyetemet és újra felvételizik. Nem azért tanultam 12 évig, hogy utána átsorolgassanak. Szívesen vitázok a témáról, de a véleményemet fenntartom.
-
Mawyx
őstag
válasz
snow.man #3837 üzenetére
Ezt havenak el lehet mondani poénnak, jót nevetünk, de másra nem jó. Vki ilyennel jönne hozzám, nem nagyon örülnék neki. Minden azon múlik tetszik-e a másik fél, szimpatikus-e első ránézésre, mert ha igen, akkor jöhet bármi bénasággal, azt meg se hallja az ember, csak bámulja, hogy wow, de jól néz ki és valamit mégis nyög a hülyeségére, de egy villamoson nem lehet letámadni senkit.
-
bbazsy
őstag
válasz
snow.man #3678 üzenetére
leszarta a progmatot
megcsinálta 3 év alatt, azóta egy közgázt is és most bankba dolgozik elég vastag fizuért.de ez a génekben lehet, mert én se akarok programozó lenni még így se, h különösebb gondot nem okozott az egyetem
de kérdésedre:
viszont tudok olyat, aki szintén szegeden csinálta és nagy gondja tudtommal nincs. frissdiplomásként kisfőnök lett, bár mondjuk neki se jelentett gondot az egyetem (gyk: megállta a helyét szakmailag és emberileg is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest