- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oplex
tag
Csak hogy ne kelljen messzire menni, Ausztria vagy Németország?
És 6 hónap =/= 0 támogatás.Németországról tudok bővebben nyilatkozni, mivel itt élek: leegyszerűsítve 14 hónap támogatás van (kb. 3 hónap teljes az anyának, a maradék az 65% felső határral), amin a szülők kb. úgy osztoznak, ahogy szeretnének. Ha részmunkaidőt vállal valamelyik, akkor ez akár 28-32 hónapig is tolható.
Ennél azért bonyolultabb, de cserébe rugalmas. Összességében nincs annyi támogatás, mint Magyarországon, de a "a 0 támogatás ami nyugaton van" szimplán nem igaz, közel sem olyan vészes, mint próbáljátok beállítani. -
-
-
-
Valóban, kimegyek az utcára, jobbról cia-propaganda, balról woke (?)-táblaözön, szemből minden reggel egy pride-karaván😹.
Csak tudnám, a #gonoszusa hívők miért is nem döngetik az orosz követség ajtaját a letelepedésiért
? Mert valahogy akármilyen nem-orbanisztáni k-Európaival beszélek, nemigen fog ilyeneket tolni.
-
-
Hi!King
őstag
-
-
Drizzt
nagyúr
"Ez valami csodálatos, hogy a twitter egy hiba esetén tud olyat, hogy egy automatizmus helyreállítja a dolgokat. Tud valamilyen hibaelhárítást végezni. Ez jó!"
Nem ezt irtak, olvasd el ujra! Automatizmus csinalja a certek megujitasat, ugyhogy a hiba valoszinusege kicsi. Tehat nem hibajavito automatizmus van, hanem olyan automatizmus, ami minimalizalja a hiba eselyet. Az, hogy mennyire hianyzik az ezert felelos csapat, akkor derulhet ki, ha porszem kerul az automatizmusba.
-
-
vicze
félisten
Istenem...
Leírtam a helyzetet elég világosan korábban, ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nem tudok vele mit kezdeni. Jelenleg a helyzet annyira kaotikus, hogy a Twitternek sincs fogalma arról, hogy egyáltalán ki dolgozik még náluk.Twitter jelenleg egy elég igen magasan diszfunkcionális cég belsőleg, mert ki lett rúgva válogatás és rendes átgondolás nélkül a munkavállakók fele egyik napról másikra. És naponta újabb és újabb nevetséges feltételeket és ultimátumot kapnak a munkavállalók. Nincs működőképes HR, PR egyáltalán. Ezek mind alkalmazottak információi és nem a te képzelgéseid...
-
Na jó, ez azért tényleg nevetséges, amit csinálsz. Egy cég felét leépíteni pár nap alatt nettó fűnyíró elv mindenféle teljesítményértékelés nélkül. Dolgoztam olyan helyen (Magyar Telekom), ahol kiszórták a cég felét. Csak ehhez kellett 5+ év, sok-sok kör, önkéntes programok, stb. Ne erőltesd ezt a vonalat, mert csak magadat égeted.
-
Ezekiell
veterán
Még mindig az van, hogy te állítottad, hogy a szar munkavállókat dobta Musk, ami nyilvánvaló faszság, mert nem lehet 2 hét alatt több ezer ember performance reviewját lefolytatni, ez mindnki megérti aki látott már céget működni (kivéve talán téged).
De kérlek, folytasd tovább a saját megszégyenítésed, tények ne zavarjanak.
-
stellaz
veterán
szerintem nem én hoztam ide, de a fegyverek tekintetében egyetértünk
pont ezért vágta ki a biztosítékot musk "béke ajánlata", mert olyan volt, hogy akár a mi dagadt békegalambunk tollából is származhatott volna#307 Oplex
természetes az ebola, meg a csontritkulás is, a homoszexualitás is lehet természetes módon veleszületett elég komoly lelki vagy mentális betegség, ami elég negatívan hat az egyén életére
Ezt lehet tolerálni meg elfogadni, de ünnepelni elég ostobaság. -
Ja, lehet, hogy 3700 belsős munkavállaló volt, és ebből maradt 2700, de volt 4500-5500 külsős munkavállaló is, ezek közül valószínűleg hírmondó sem maradt.
-
vicze
félisten
Nyugodj meg, ha 1000 dolgozója van jelenleg Twitternek összetehetik a két kezüket...
Kb. a Twitter se tudja hány dolgozója van jelenleg annyi a felmondás, de nyilván úgy hogy a HR is felmondott ez kezelve van.Illetve van aki felmondási idejét tölti, ha nem kapott remote wipe-ot.
Még akár hónapok mire ez a helyzet tisztázódik. -
törölt tag
Még mindig: ez csak és kizárólag a te fejedben létezik. Meg a kormanymédiájéban. Ha sokszor leírod hogy ezt akarták akkor se lesz igaz. Jelenleg sincs szexuális felvilágosítás se semmi ilyen téma oviban.
Lehet szájernek voltak ilyen nedves álmai, de nem, senki nem akart odamenni intézményes szinten az ovikba beszélni arról hogy ki meleg.
De köszönjük hogy alatamasztod a mondandonkat, ennyire egyszerű embereket befolyásolni, csak némi félelemre kell rajatszani elég hangosan, és bekajalod.
-
Ezekiell
veterán
1: a kormány lenézi, mert megtiltja nekik. azért tudja jobban, mert ő éli meg, az ő személyes tapasztalatai többet érnek, mint egy könyvből tanult valami. ez minden esetben így van kb.
2: hogy ne nőjön fel még több burkoltan/nyíltan homofób? mert otthon homofóbbá nevelik a homofób szülők a gyerekeket, és ezt lehetne a közoktatásban ellensúlyozni? ez nem jutott eszedbe? a példád meg orbitális baromság, kezdve ott, amit írtál is: örökbefogadás nincs
3: ahogy meg is történik - ez az iskolai felvilágosítás mindenhol. doh.
4: A homofóbia félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Ezt konkrétan hozzák itt a topikban, tehát a szóhasználat helyes.
-
Mert nem éri fel a disznó nyakát
. Én megmaradtam a lótücsöknél, úgy nyomtam agyon csupasz tenyérrel, mint más a molylepkét. A vicc, hogy pár évvel később meg úgy féltem tőlük, hogy métereset ugrottam, ha megláttam egyet a kertben.
#224: bizony megfelelő mennyiségben az élet mindenféle "szörnyűségét" ki kell porciózni a kicsiknek is. Az arachnofóbiásnak a pókot, a homofóbiásnak a homoszegzualitást, heterofóbiásnak* a heteroszegzualitást. *vanámilyen tömegével, főleg a konzervatívhorogkeresztény népségben, akik még a serdült gyerkőcök orvosi szintű eligazítását is ellenzik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest