- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Azért nézz már tükörbe. Egy állításodat sem támasztottad alá semmivel. Nulla darab konkrétummal, esetleg valami közleménnyel a pubmedről, de igen, mindenki más a hülye.
Mindenki más fullba nyomja a kretént, aki nincs veled azonos véleményen. Egy élmény lehet veled élni, de akár veled dolgozni is -
szazbolha
addikt
Nem, nem én nyomom fullba a kretént. A probléma tőled ered.
Mindig jelzem, ha valaki olyan állítást tulajdonit nekem amit sosem írtam lásd #452 , vagy állítást fogalmaz meg arról, hogy én mit hiszek és az nem igaz. Te ezt tetted.Az lenne a normális, ha nem te írnád le én mit hiszek szerinted, hanem pl. megkérdeznéd.
És akkor mondhatnám, nem én nem így gondolom. -
szazbolha
addikt
Szerintem te valahol nagyon elvagy tévedve a tekintetben mit hiszek én. Szerintem nem vezet értelmes beszélgetéshez ha arról írunk mit hisz a másik, elegendő lenne a saját gondolatainkat leírni, vagy azt ha nem értünk egyet a másik által leírtakkal.
Szóval...
Ahelyett, hogy magad fantáziálnád ide és tényként állítanál valótlanságokat velem kapcsolatban, meg is kérdezhetnéd, hogy autentikus forrásból tudd meg a véleményem. -
-
Sanya
nagyúr
Elég, ha Angliában nem kell hozzá pszichiátriai vélemény, meg szülői beleegyezés 14 éves kor felett. Ez teljesen rendben van, simán el tudja dönteni a gyermek egyedül, hogy mi a baj vele, és a jogvédő csoportok hálójában egy nyomorékot készítenek belőle. Bárcsak részed lenne benne egyszer, milyen jó is ez, ha ezt te jónak gondolod!
BTW, van homoszexuális munkatársam, dolgoztam transszexuális emberrel, egyikkel sincs semmi bajom, úgy tekintek rájuk, mint egy másik emberre. Te mikor kezdted a gyermeked érzékenyítését?
-
Sanya
nagyúr
Jah, hivatalos, állami, genderkiller, homofób, náci propaganda a duckduckgo első találata a LGBT+kindergatern kifejezésre:
KinderCare LGBTQ Curriculum Teaches Infants and Toddlers How to Explore Sexuality, Gender Identity, and Other Sexual Perversions (disntr.com)
3-6 éves gyermeke tanulják a biszexuális, leszbikus, meleg kifejezéseket, miközben magukat a templomnak nevezik. Neeeeem, nem pedofilok csinálják, és csupán a hivatalos, állami, genderkiller, homofób, náci mivoltom botránkozik meg ezen, azonnal rohannom kellene ugyenilyet tanítani a gyereknek, nem?Rainbow klubhoz csatlakozhatnak az ovisok, egészen az 5. osztályig:
LA Schools Host LGBT Club For 4-Year-Olds, Teach 'Two Spirit' Sexuality (thefederalist.com)
(archív linkekkel, mert ugye a mocskot illik eltakarítani a netről, hogy szabadon lehessen mindenkit homofóbnak titulálni, éss itt csak beszélgetnek, és csak érzékenyítenek.Sexuelle und geschlechtliche Vielfalt als Themen in der Kita (regenbogenportal.de)
itt bölcsiseknek pedagógusainak javasolják, hogy olyan könyveket kell adni a szarosoknak, melyben transznemű, vagy nem szokványos szexuális beállítottságú emberek vannak (bakker itt még azt sem tudja, hogy apa vagy anya közt mi a különbség, max annyit, hogy anya többet foglalkozott velem)és még sorolhatnám.
-
Apollyon
Korrektor
Azért az is elég nagy baj, hogy ha valaki bármilyen szinten (legyen az akár egy kulturált ellenvélemény) nem ért egyet a gyerekmesékben felbukkanó azonos neműek ábrázolásával, akkor egyből a nálad is látható arrogáns provokációval találja szemben magát. Bármilyen is a veled szemben álló oldal, ez a stílus amit itt mutatsz nem éppen fogja előre segíteni az ügyed.
-
Oplex
tag
Csak fogalomzavar van
Nem tudom, számomra ezek nem is merítik ki bármilyen szexualitás fogalmát, főleg ha kisgyerekekről beszélünk; szimplán van két EMBER akik szeretik egymást, és kész. Itt nehéz konkrétan a homoszexualitásról beszélni, ebben a kontextusban.Egy gyerek ennél többet amúgy sem ért meg, csak annyit ami a lényeg lenne: két férfi és két nő is szeretheti egymást, kötődhet egymáshoz.
Ez nem "homoszexuális propaganda", hanem a valóság, akinek ezzel baja van, azt nehezen értem meg.De valamiért ezt szeretik úgy beállítani, hogy ez már "homoszexuális propaganda"...
-
Oplex
tag
Hát nem tudom, nekem ezek nem kifejezetten "szexuális" tartalmak. Szimplán kapcsolatok. Egy gyerek meg főleg nem társít ezekhez szexuális dolgokat, hiába tudjuk mit jelent a férj-feleség kapcsolat.
#286 szazbolha
"Az egész világ - beleértve az embereket, állatokat - heteroszexuális"
Ezt tényleg komolyan gondolod?Mi az a "természetes" világ?
Ami a természetben előfordul? Akkor bizony bőven "természetes" a homoszexualitás, mivel az állatvilágban sem éppen ritka.
Kérlek definiáld a "természetes" vagy "normális" fogalmakat. -
szazbolha
addikt
"Volt egyszer a világon, még az Óperenciás-tengeren is túl, egy szegény ember meg egyszegény asszony"
Ez neked a heteroszexualitás megjelenítése egy mesében? nagy a baj....Az egész világ - beleértve az embereket, állatokat - heteroszexuális, vagyis semmiről nem szabadna mesélni amiben meghatározott nemű emberek, anyák, apák, család, vagy pl kölykét nevelő állat van.
nagy a baj..A normalitás világát próbáljátok lebontani. Nem tudom mi a célotok ezzel, de hiszem, hogy nem fog sikerülni, mert sokkal többen vagyunk akik ehhez a természetes világhoz ragaszkodunk és teszünk is azért, hogy ez így is maradjon.
-
-
Sanya
nagyúr
ez azért nem teljesen igaz. Nem az a baj, hogy homoszexuális emberek bejárnak az ovikba, mert fizikailag ott lesznek, hanem mert a legkisebbek a leginkább befolyásolhatóak. Emellett miért kell pont az oviban érzékenyíteni a homoszexuálisoknak? Miért nem a középiskolákba mennek? Sok, igazából ingoványos terület van ezzel kapcsolatban is.
1.: nem nézem le az oktatóinkat, hogy egy ilyet ne tudnának megtanítani, elmagyarázni a gyereknek. Mitől tudja jobban ezt egy homoszexuális ember? Tényleg olyan szinten kell ezt elmagyarázni az ovisnak, ahová egy saját testén megtapasztalt ember kell? Vagy csak akkor lesz hiteles, ha rendesen homoszexuális élménye volt, vagy csak akkor ha élvezte is? Baromság, hogy ezt csak a meleg tudja oktatni.
2.: Mi lehet a célja a melegeknek, miért kell nekik ovikba, általános iskolákba menni érzékenyíteni? Mármint te el tudod képzelni, hogy egy homoszexuális pár éli a boldog életét és egyszer csak a pár egyik tagja reggel fölkel, és homlokára csap: Igen, megvan! Mától ovikba fogok járni érzékenyíteni, mert el vagyunk nyomva! Nem érzem, és nem is látom a környezetemben élő köztudottan homoszekxuális emberek ilyesmivel foglalkoznának. Éli az életét, gyermeket nevel (itt jön be, hogy nem fogadhat örökbe, ugye), dolgozik, csak nem ffi és nő megy haza, hanem két egynemű.
3.: Ugyanúgy elfogadott lehet, hogy meleg párok által nevelt gyerekhez bejárnak heteroszexuális emberek felvilágosítani, vagy ez most túl abszurd?
4.: Ha valaki nem osztja azt, amit te elképzelsz, akkor az a homofób? Mert ebben a topikban a homofób kifejezést legalább 2x használtad, valaki másra. Biztos más a homofób? Nem csak támadásként használod a kifejezést? -
ddekany
veterán
De a józan észnek egyáltalán nem mond ellent az ötlet, csak nem tudom mekkora a hatás. A kisgyerek megkapja az ötletet a mesékből, hogy ilyen egyáltalán van, ilyen is lehetsz. Aztán, mi is a kimondott cél? Pl. hogy ne legyen az, mint most általánosban (is) még van, hogy a homokosság ciki. Ha fokozatosan elérik hogy ne legyen az, akkor aki kétfelé is tudna menni, azon kevesebb nyomás lesz, hogy melyiket válasza. Persze, ha valaki a homot választja mindenféleképpen, annak jobb lesz közérzete, csak azért ezzel nehéz lenne eladni a mozgalmat...
-
-
Igazából ilyen logika mentén az ultimate megoldás az, ha egyszerűen ellopod azt, ami kell.
Sajnos Magyarországon, 30 évvel
gengszterrendszerváltás után sokan ott tartanak, hogy nincs más lehetőségük, mint az, hogy ellopják mástól ami nekik kell.A nagyobb baj, hogy az állam is ezt teszi, ellop tőlem dolgokat, hogy odaadja másnak, ami aztán másodszor is lecsapódik rajtam.
Mondok is példát. Az idén év elején a gyermeket nevelő szülők visszakaptak 800 eFt befizetett adót. Ezt a pénz nem a lottón nyerte az állam, ahhoz, hogy valakinek adjon, ahhoz mástól el kellett venni, pl. tőlem. Ez akárhogy is nézzük, lopás.
Ráadásul elemi közgazdaságtani alapvetés, hogy minden fillér, ami valós teljesítmény nélkül kerül kifizetésre, az azonnal növeli az inflációt. És lám, Magyarországon úgy felugrott az infláció, mint 25 éve sosem. Így másodszor is pofán vert engem az év elején kifizetett ingyenpénz.
Persze az állam (tudod, a lopós) mellébeszél, ráfogja az inflációt Brüsszelre, az ukránokra, Gyurcsányra, a migránsokra, Sorosra, meg azokra, akik nem töltik ki a Nemzeti Konzultációt, a hazugság tárháza végtelen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest