- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Szerintem az ösztön, a testiség, és mindaz amit az intellektus nem hat át sokkal komplexebb dolog, mint ahogy gondolod. Például eredője, forrása a legnemesebb érzéseknek, a szeretetnek és szerelemnek.
Ezek a fogalmak messze vannak az intellektuális tértől.
Miért kéne a szeretetet és a szerelmet intellektuálisan vagy az értelem szintjén uralni?
Meg kell élni, hagyni hogy elárasszon a maga nagyszerűségében, harmóniában lenni vele, elfogadni mint a természet vagy isten ajándékát.
Szerintem nem kell és nem is lehet ezeket uralni.Szóval az ösztön nem abban merül ki hogy te hova szarsz. (ide vágó gondolatodból merítve)
-
szazbolha
addikt
-
-
-
szazbolha
addikt
Igen. A kivételek nagyon kis részt képviselnek, ember esetén aberrációnak hívják, állatoknál viszont van néhány faj ahol az egyedek hímnősek, Pl giliszta.
De a föld nem_növény fajaira szinte 100%-ban igaz, hogy két nemmel rendelkeznek, a két nem egyedei csak együtt képesek a szaporodás, a faj fenntartására.
Életünk szerves része a különböző nemek létezése. Apa, anya, kakas, tyúk, stb.Ez nem fog megváltozni. Ez nem fejben dől el.
-
dabadab
titán
Ez nem "homoszexuális propaganda", hanem a valóság, akinek ezzel baja van, azt nehezen értem meg.
Igen, ez szerintem is így van, a szazbolha meg a Sanya által támogatott hivatalos, állami álláspont viszont az, hogy ez "homoszexuális propaganda" (ami egyébként is elég nehezen értelmezhető fogalom, de nyilván minél képzeletbelibb egy ellenfél, annál kevésbé kell tartani attól, hogy visszaüt. -
szazbolha
addikt
Nem vagyok felháborodva. Tudom mit tanítanak erkölcstan címszó alatt, gondolom te is...
A hittan nem kötelező. Ezt tényként szögezzük le.Aki "jó" iskolába akarja ingyen járatni a gyerekét választhat, egyháziba is íratja az is egy döntés. Már beiratkozáskor döntött a gyerek hitbéli okításáról. Ő döntése volt, nem másé.
Ha nem tetszik neki ez a szitú, akkor vigye fizetősbe vagy távolabbi, de jó állami iskolába.Vagy ott vannak a kiváló valdorf iskolák..... aztán majd a közepe táján elkezdődik a kapkodás, mert rádöbben a szülő, hogy a gender szakon kívül sehol sem lesz esélye felvételezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest