Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
És ígértem hogy beírom a modlistámat amit jelenleg használok:
(nem töltési sorrendben mondom, bár nincs jelentősége itt sztem):
Amiket aláhúztam azok talán számomra a legfontosabbak. Bár nehéz ezt így megítélni
(mindet kiemeltem hogy jobban látszódjanak).QTP3 + QTP fix, mert az Unofficial felül ír itt valamit.(ugyanazt a mesh-javítást átvette a QTP is amit az unofficial csinál)
Unofficial Oblivion Patch 2.2.0 + 2.2.3 hotfix ---rengeteg bugot javít
Unofficial-Official-Mods_Patch -- úgyszint
Unofficial-Shivering-Isles-Patch v1.2 -úgyszint
No psychic guards 1.2 - lecsökken az őrök hatótáva, az alapgaméban valami borzasztó nagy, ha megölsz valakit ICben és észrevesz az, kb kilóméterekről detektálja azt és ottleszenk az őrök. Ez ezzel megszűnik, vagyis realisztikusabb lesz.
Moist Gate Room - lesz egy örök újranyitható Obli kapu.
Illumination Within - Este fény szűrődik ki az ablakokból, iszonyatosan hangulatos, nagyon imádom, teljesen átdefiniálja az esti játék hangulatot a városokban
Rope Ladders - ha körőznek, eléggé idegesítő hogy a nagykapukon kell bemenni, íme ez egy alternatíva
Stealth Entrances --- úgyszintén
Del_Skingrad_Garden - ez a gyönyörű City-s mod hiányát kompenzálja nagyon picinykét a Skingradi házam körül...
(sajna az én gépemnek az a nagy City-s mod már sok)
Dark Dungeons --- nem idegesítő hogy alig van fényforrás és lehet látni a dungeonokban?
na ezt szüntet meg némelyest ez a mod. Van egy olyan mod is hogy "Real Lights" Ezzel mégjobb lenne a dolog, mert a sok kamu fényforrást(értsd a semmiből jön fény) megszünteti és sok eredeti(tüzeket pl) hozzáad. Ez nagyon jó lenne de valami bajom volt vele anno és ezért letöröltem, teszteljétek ki hátha nálatok műxik
Quest Award Leveller ---ismeritek
Living Economy - SI ---úgyszint
Living Economy - Items -úgyszint, (dinamikus árak a tárgyakra, stb)
Dungeon Actors Have Torches 1.6 CT - magától értetődő
Brighter Torches -úgyszint
Natural Water by Max Tael -ismeritek
Natural Vegetation 200% by Max Tael --- ezzel kicsit brutálisan nagyok lesznek a fák és a bokrok. NEM az alapgame duplája, HANEM a Natural Vegetationös duplája, ami már eleve nagyobb!!!!! Néha kicsit furán hat, de nekem NAGGGYON tetszik. (egész más így erdőben sétálni)
Natural Habitat by Max Tael
Natural Weather HDR with darker Nights by Max Tael ---idegesített hogy túl világos van este, ezzel realisztikusabb valamivel, bár volt egy külön moddom erre, "darker nights" néven, az ennél is sötétebb estét adott, de mivel itt az NEben van rá mód ezért inkább legyen egy modal kevesebb.
za_bankmod --- ezzel lesz egy bank a marketdisten ahova berakhatod a pénzed kamatozni, eléggé szépen kamatozik mellesleg, nagy összegnél már meg is lehet belőle élni..
Jah és van egy vitrin szolgáltatás hozzáNah kb ennyi, remélem hasznát veszitek ennek a listának. Amúgy néha van hogy felrakok plusz questes modokat, (Clan Raelu)
Plusz van egy vámpíros modom(Aundae) de ezt most nem használom, viszont ha vámpír akarsz lenni akkor feltétlen ajánlom (mondjuk talán kicsit túlzottan erős leszel tőle, de egy vámpírnál ez belefér)
Meg szoktam még plusz ház + falu moddokat is nézegetni, de ezeket nem használom permanensen.Nah remélem hasznát veszitek ennek a hsznek.
Üdv: SystemRoot
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(sajna az én gépemnek az a nagy City-s mod már sok)
Jah és van egy vitrin szolgáltatás hozzá