Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

És ígértem hogy beírom a modlistámat amit jelenleg használok:

(nem töltési sorrendben mondom, bár nincs jelentősége itt sztem):

Amiket aláhúztam azok talán számomra a legfontosabbak. Bár nehéz ezt így megítélni
    (mindet kiemeltem hogy jobban látszódjanak).

QTP3 + QTP fix, mert az Unofficial felül ír itt valamit.(ugyanazt a mesh-javítást átvette a QTP is amit az unofficial csinál)
    Unofficial Oblivion Patch 2.2.0 + 2.2.3 hotfix ---rengeteg bugot javít
    Unofficial-Official-Mods_Patch -- úgyszint
    Unofficial-Shivering-Isles-Patch v1.2 -úgyszint
    No psychic guards 1.2 - lecsökken az őrök hatótáva, az alapgaméban valami borzasztó nagy, ha megölsz valakit ICben és észrevesz az, kb kilóméterekről detektálja azt és ottleszenk az őrök. Ez ezzel megszűnik, vagyis realisztikusabb lesz.
    Moist Gate Room - lesz egy örök újranyitható Obli kapu.
    Illumination Within - Este fény szűrődik ki az ablakokból, iszonyatosan hangulatos, nagyon imádom, teljesen átdefiniálja az esti játék hangulatot a városokban
    Rope Ladders - ha körőznek, eléggé idegesítő hogy a nagykapukon kell bemenni, íme ez egy alternatíva
    Stealth Entrances --- úgyszintén
    Del_Skingrad_Garden - ez a gyönyörű City-s mod hiányát kompenzálja nagyon picinykét a Skingradi házam körül...:B (sajna az én gépemnek az a nagy City-s mod már sok)
    Dark Dungeons --- nem idegesítő hogy alig van fényforrás és lehet látni a dungeonokban?
    na ezt szüntet meg némelyest ez a mod. Van egy olyan mod is hogy "Real Lights" Ezzel mégjobb lenne a dolog, mert a sok kamu fényforrást(értsd a semmiből jön fény) megszünteti és sok eredeti(tüzeket pl) hozzáad. Ez nagyon jó lenne de valami bajom volt vele anno és ezért letöröltem, teszteljétek ki hátha nálatok műxik
    Quest Award Leveller ---ismeritek
    Living Economy - SI ---úgyszint
    Living Economy - Items -úgyszint, (dinamikus árak a tárgyakra, stb)
    Dungeon Actors Have Torches 1.6 CT - magától értetődő
    Brighter Torches -úgyszint
    Natural Water by Max Tael -ismeritek
    Natural Vegetation 200% by Max Tael --- ezzel kicsit brutálisan nagyok lesznek a fák és a bokrok. NEM az alapgame duplája, HANEM a Natural Vegetationös duplája, ami már eleve nagyobb!!!!! Néha kicsit furán hat, de nekem NAGGGYON tetszik. (egész más így erdőben sétálni)
    Natural Habitat by Max Tael
    Natural Weather HDR with darker Nights by Max Tael ---idegesített hogy túl világos van este, ezzel realisztikusabb valamivel, bár volt egy külön moddom erre, "darker nights" néven, az ennél is sötétebb estét adott, de mivel itt az NEben van rá mód ezért inkább legyen egy modal kevesebb.
    za_bankmod --- ezzel lesz egy bank a marketdisten ahova berakhatod a pénzed kamatozni, eléggé szépen kamatozik mellesleg, nagy összegnél már meg is lehet belőle élni..:) Jah és van egy vitrin szolgáltatás hozzá

Nah kb ennyi, remélem hasznát veszitek ennek a listának. Amúgy néha van hogy felrakok plusz questes modokat, (Clan Raelu)
    Plusz van egy vámpíros modom(Aundae) de ezt most nem használom, viszont ha vámpír akarsz lenni akkor feltétlen ajánlom (mondjuk talán kicsit túlzottan erős leszel tőle, de egy vámpírnál ez belefér)
    Meg szoktam még plusz ház + falu moddokat is nézegetni, de ezeket nem használom permanensen.

Nah remélem hasznát veszitek ennek a hsznek.

Üdv: SystemRoot

Új hozzászólás Aktív témák